Anasayfa Haber PUBG Mobile 0.12 Güncellemesi 16 Nisan’da Yayınlanacak

PUBG Mobile 0.12 Güncellemesi 16 Nisan’da Yayınlanacak

PUBG Mobile 0.12 güncellemesi

PUBG Mobile 0.12 güncellemesi, 16 Nisan Salı günü oyunculara sunulacak.

Bir süredir test aşamasında olan PUBG Mobile 0.12 güncellemesi için yolun sonuna gelindi. Önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak olan 0.12.0 güncellemesiyle beraber, zombi modu başta olmak üzere birçok yenilik bizleri bekliyor.

16 Nisan‘da yayınlanacak güncellemeyle gelecek olan yeniliklerden kısaca bahsedelim.

Oyunun yeni güncellemesinde bizleri iki farklı silah bekliyor. Bunlar Tatar Yayı ver RPG-7 olarak karşımıza çıkıyor. Fakat, söz konusu bu silahları sadece oyunun zombi modunda kullanabileceğinizi belirtelim.

Bunun haricinde, oyunculara eşlik edecek olan bir kartal oyuna eklendi. Bu kartal sayesinde oyuncular, oyun esnasında düşmanları hakkında bilgi alabilecek. 5 farklı seviyede olacak olan bu kartallar ile oyuncuları bambaşka bir PUBG Mobile deneyimi bekliyor.

PUBG Mobile 0.12 güncellemesinin çıkış tarihi doğrulandı

Hızlı koşan zombilere karşı koymak için oyunculara azot bombaları sunulacak. Bu bombalar sayesinde zombilerin hareket hızı kısıtlı bir süreliğine de olsa düşürülebilecek.

Yeni güncelleme ile oyunda yer alan 2x ve 3x dürbünler üzerinde bazı değişiklikler yapılıyor. Tencent Games, söz konusu bu nişangahlara yeni şekiller ve renk seçenekleri ekliyor.

İlginizi Çekebilir: Battlefield 5 Firestorm İçin Çift Kişilik Mod Geliyor