Yeni profil mesajları

Evet beyefendiler kendi akıllarına göre yorumladığı için ve konum kapandığı için buradan yazıyorum. ^^ Hoş, kimseye kendimi açıklamak zorunda değilim ama belki gerçekten beyninizle düşünürsünüz.

Hesabımın adı 0 ve 1'lerden oluştuğu için ben yorumlara "hmm." yazsam bile dikkat çekiyor. Hesap gizli, profil fotoğrafı siyah.
(Kimseye gel nude atayım gibisinden bir şey söylemediğimi teyitledim, yorumlarım tek kelime oluyor genelde. Birileri inanılmaz bir şekilde "Sen insanlara nude atıyorum diye yorum yapıyorsun." iftirası atınca baya şaşırdım. :D)
50+ gönderi ve 0 arkadaş olduğu için de daha çok merak ediyorlar.
Garip kullanıcı adları gibisinden bir videoya yorum bırakınca insanlar hesabıma doluşmaya başladı, bazılarını eklemek istedim ve ekledim. (Ki eklemesem bile mesaj atılabiliyor buraya değinirim.) Hesapta önceden boydan kombinimi çektiğim bir fotoğraf vardı, topuklu ayakkabı giydiğim için ayak parmaklarımın UCU gözüküyordu.
Malum şahıs bu fotoğrafı görünce aşırı sapıklık yapmaya başladı. Fakat gidip deneyin, Instagram'da kız ismiyle bir hesap açın. Frikik paylaşmanıza gerek yok, aynı sapıklar her türlü dolacak. Her neyse, hiç bir şey haklı kılamaz zaten.
Devamı yazıyorum.
kerosene
kerosene
Arkadaş nude istedi, ben de kıramadım. (!) Paparamı atıp, "Para atarsan neden olmasın ki?" dedim. ^^ Siz atmadığım nude ve almadığım para için beni yaftaladınız bu çok komik. Sapkın hemcinsiniz dolandırılacak diye neden bu kadar korktunuz?

Neyse, parayı atmayı reddetti ben de "O zaman bye." yazdım. Ve şahsın tehdit etmesi burada başladı. "Elimde panel var, baban bunu dediğini görsün ister misin?" dedi. Çok büyük bir şey yaptığını sanmasın diye "Ailem zaten biliyor." dedim. "Ok." dedi ve tek oynatımlıkta ailemin numarasını attı.

"Engelleseydin." diyen zeki arkadaşlarım gidip görsellere tekrar bakabilir ve benim söylemediğim cümleleri söylediğimi iddia eden zekalarıyla mesajlardan şöyle bir çıkarım yapabilir! Arkadaş tehdit mesajını attığında mesajı bildirdiğimde hesabı kapandı sonra başka hesaptan yazdı. Hani ben biliyorum yani, Instagram özelliklerini kullanmayı.
Gerisini zaten bildiğinizi düşünüyorum. Şahısa cevap vermedim.
47 tane uyarı yemişim, uygunsuz üslup harici bir sorun yok %90'ı falan yazım hatası zaten, bu forum bana konuşmayı öğretti o konuda teşekkür ediyorum. Ama söylemek istediğim şey şu uyarılar arasında 1 tane "trollük" var forumda tanınan birisi değilim 2 3 kişi tanıyor onlarda Sony sapığı olarak tanıyor zaten amma velakin onlar bile benim trollük yapmayacağımı bilir. "trollük" adı altında banlandığım konu ise hastalığımın en ağır dönemimde en yalnız olduğum dönemde içimi dökmem, bro gerçekten anlamıyorum benim vücudumun her bir noktasının kaşınması nasıl troll olabilir? Hani düşünüyorum forumda tam olarak "3 yaşındayım okulda kızlar benim için deliriyor" konuları açılıp bir şey olmaz iken benim hastalığım nasıl troll oluyor? Arkasında durduğum uyarılar sadece uygunsuz üslup ve trollük geri kalanlarının hepsi haklı zaten ve kendimi geliştirmeme sebep olmuştu. O konuyu okuyup bunun troll olduğu kanısına varan arkadaş umarım aynılarını yaşar ve gelip buraya yazar.
Technopat moderasyonu kadar sıkıntılı bir forum ekibi yok. Hani bir firma nasıl kendi ayağına sıkar deli edersiniz. Bir daha buraya içerik üretirsem... Kalın sağlıcakla.
Geri
Yukarı