DPC_WATCHDOG_VIOLATION HATASI

Aoranus

Femtopat
Katılım
13 Kasım 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Katana 17 B12VGK Laptop
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar, bilgisayarım yeni. Oyun oynarken hata almaya başladım. Bilgisayar donuyor, Windows yanıt vermiyor ve bir süre sonra sesler de takılarak mavi ekrana giriyor. Mavi ekrana girmeden kilitlenip kaldığı da oluyor. Kitlendiği durumlarda Kernel Power 125 ve Kernel Power 41 hataları alıyorum. Az önce yaşadığım mavi ekran minidumpı ve önceki minidumpların linki 112623-19031-01.zip.

Yardımınızı rica ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile Nvidia sil ve güncel sürücüyü yükle sonrasında. IGPU güncelle.
Ağ kartı ve ses sürücünü güncelle. Norton test amaçlı kaldır. Sonra sistemi test edip gelişmeleri bildri.
Çözüm bulamayınca bilgisayarı servise göndermiştim ancak onlar da bir problem tespit edemedik diyerek geri gönderiyorlar. Gelir gelmez söylediklerinizi uygulayıp gelişmeleri bildireceğim.
Hocam bilgisayar elime ulaştı. DDU ile silme işlemi yapmak için bilgisayarı güvenli moda alacaktım ancak güvenli moda geçmiyor hata veriyor. Normal oturumda işlemi yapmam zararlı olur mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda gerek yok.
Hocam merhabalar. Sürücülerü ddu ile kaldırdım. Nvidia ekran kartı sürücüsünü tekrardan kurabiliyorum ancak igpu sürücüsünü kuramadım. İntel grafik sürücü yükleyicisini açtığımda mevcut cihaza yüklenebilecek bir sürücü bulunamadı hatası veriyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda ise intel görüntü driverını yükleyemiyorum. Nasıl çözüme ulaşabilirim.
 
DDU ile Intel ve Nvidia kaldırdıktan sonra ilk Intel sonra Nvidia sürücüsünü kuracaksın.
Hocam her şeyi hallettim. Windows 10 a çektim bilgisayarı 0 dan kurdum. Bilgisayarın sitesindeki sürücüleri yükledim özellikle güncelleme yapmadan denedim. Bir süre hatayı almadım ama yeniden başladı. Servis üründe problem bulamadığını söylüyor. İnternetteki tüm çözümleri denedim ancak bir sonuca ulaşamadım. Senin ekstra önerebileceğin bir şey var mı ? Bilgisayar MSI Katana 17 B12VGK marka. 4070lerde çok oluyormuş bu sorun galiba ama dediğim gibi hiç çözüm çıkmamış.
 
 
Hocam merhabalar. Bir süredir deniyorum ancak mavi ekran vermiyor. Direkt siyah ekrana giriyor bilgisayar. Bu sebeple minidump oluşmuyor.
 

Geri
Yukarı