Mount & Blade: Bannerlord alınır mı?

lablanca

Picopat
Katılım
29 Haziran 2023
Mesajlar
209
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce hiç M&B oyunu oynamadım, hatta strateji tabanlı oyun hiç oynamadım. Arkadaşlarım çok öneriyor. Bir sonraki indirimde 12 dolara almayı düşünüyorum. Alınır mı?
 
160 TL verip gamepass üzerinden dene bence. Hoşuna giderse indirime kadar parasını biriktirir alırsın.
 
Stratejik bir mevzusu yok ya, giriyorsun bir krallığa ordu topluyorsun. Kuşatmalardan kuşatmalara koşuyorsun. Şöyle ağır zırhlı bir ordu da kurabilirsin, yaylı baltalı salaş bir av timi de. Veya atlı okçularla özüne de dönebilirsin. Oynaması çok keyifli ama ortaçağ fantezisi olmayana sıkıcı bir oyun.
 
Daha önce hiç M&B oyunu oynamadım, hatta strateji tabanlı oyun hiç oynamadım. Arkadaşlarım çok öneriyor. Bir sonraki indirimde 12 dolara almayı düşünüyorum. Alınır mı?

Fiyatını bilmiyorum ama Warband deneyebilirsin Bannerlord'dan önce çok daha eski bir oyun ama M&B mantığını öğrenmiş olursun beğenirsen alırsın. Ben almanı öneririm şahsen.
 
Ben çok keyif alarak oynuyorum ama uzun süreli oynayışta o roleplay hissini yaşasan bile sıkıcı noktalar var.(Lordların esir alınsa bile bir şekilde kaçıyor olması ve 1000 kişilik orduyla kapına dayanması, infaz edersen reputasyonun inanılmaz düşüyor yapamıyorsun.)

Bu oyun daha çok total war oyununda orduyu sahadan yönetmek gibi, bu tarz ortaçağ mekaniklerini seviyorsan modlarla birlikte çok uzun süre seni tatmin eder.
 
Ben çok keyif alarak oynuyorum ama uzun süreli oynayışta o roleplay hissini yaşasan bile sıkıcı noktalar var.(lordların esir alınsa bile bir şekilde kaçıyor olması ve 1000 kişilik orduyla kapına dayanması, infaz edersen reputasyonun inanılmaz düşüyor yapamıyorsun.)

Bu oyun daha çok Total War oyununda orduyu sahadan yönetmek gibi, bu tarz Orta Çağ mekaniklerini seviyorsan modlarla birlikte çok uzun süre seni tatmin eder.

Bu arada lorlları belirli bir yerden sonra seri seri infaz etmen gerekiyor. Başında edersen düşer tabii.
 
Warband beğendiyseniz oynanır hiç oynamayan birisi için yeni bir zevk olur yinede her türlü oynanır. Game pass ile deneyin öyle satın alın en kötü xboxta 550tl. Arkadaşınız da falan yok mu aileden oynayın ben arkadaşlarıma oradan oynattıydım beğendilerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı