Xbox 13 aylık Game Pass Ultimate ucuza getirmenin yeni yöntemi

Bende 3 yıl EA Play aldım ama 1 yıllık Ultimate oldu. Kalan 2 yıl çöp mü oldu anlamadım. 500 TL boşuna mı gitti yani.
Aynı şeyi ben de merak ettim ama şimdiden sormıyım dedim, olur da ararsanız buraya da yazarsanız herkes bilgilenmiş olur
Arkadaşlar konuyu hiç mi okumuyorsunuz. 3 yıllık EA Play alınca bunu 1 yıl +1 ay lık Game Pass Ultimate'e dönüştürüyorsunuz. Yani 1 yıllık EA Play 4 aylık Game Pass Ultimate'e denk oluyor. 13 ay bitince Game Pass'iniz bitecek sonrasında yeniden yapabilirsiniz devam etmek istiyorsanız.
 
07.04.2024 tarihinde denedim, çalışıyor. EA Play alırken her seferinde yinelenen ödemeyi kapatmanız gerekiyor sadece yoksa tekrar alma seçeneği çıkmıyor. Birde Ultimate alırken Katıl yazıyor artık ona tıklarsanız zaten sahip olduğunuz aboneliklerin dönüşüm yapılacağı belirtiliyor, o şekilde alıyorsunuz ve 3 yıllık EA Play aboneliği 1 yıllık Ultimate aboneliğine dönüşüyor ek olarak 1 ayda biz almış oluyoruz 13 ay ediyor.

Bende 3 yıl EA Play aldım ama 1 yıllık Ultimate oldu. Kalan 2 yıl çöp mü oldu anlamadım. 500 TL boşuna mı gitti yani.
3:1 dönüşüm yapılıyor zaten videoda bahsediliyor ve konuda yazıyor hocam.
 
Arkadaşlar konuyu hiç mi okumuyorsunuz. 3 yıllık EA Play alınca bunu 1 yıl +1 aylık Game Pass Ultimate'e dönüştürüyorsunuz. Yani 1 yıllık EA Play 4 aylık Game Pass Ultimate'e denk oluyor. 13 ay bitince Game Pass'iniz bitecek sonrasında yeniden yapabilirsiniz devam etmek istiyorsanız.

Aynı şeyi ben de merak ettim ama şimdiden sor mıyım dedim, olur da ararsanız buraya da yazarsanız herkes bilgilenmiş olur.

Aradım Microsoft'un sipariş iletişim numarasını, Ravenholm'un dediği gibi 3 yıl EA Play 13 aylık Game Pass Ultimate dönüşüyormuş. Microsoft'ta sipariş iletişim merkezindeki Arzu hanıma teşekkür ederim, çok yardımcı oldu. İletişimi ve diksiyonu çok düzgündü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı