2025 YKS kırık OBP ile tıp gelir mi?

Doğudaki tıplar mı?

Altınbaş tıpın iyisi kötüsü olmaz tek dert tusa iyi hazırlayan üniler ve hazırlamayan üniler var sonuçta ülkede doktor açığı bayağı bir var ama şunu söylemeliyim hani millet diyor ya tıp zor tıp zor gerçekten zor, gerçekten istemen lazım kolay bir fakülte değil tıp fakültesi.
 
Ben de 2. mezuna kaldım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum bayağı bir stres oluyorsun sürekli üstüne geliyorlar 2 haftada bir dışarı çıksan bile gözlerine batıyorsun adam olmayacaksın sen gibisinden laf yiyorsun eh öyle böyle devam ettirip ilk senemde 148kdan 48k ya kadar 2 mezun senesinde çekebildim. Çok mu iyi hayır değil ama bana yetti istediğim yer oldu. Ne olursa olsun aileye bir şekilde katlanırsın eğer ki sen bu işi kafaya koyduysan. Bir şekilde istediğim özel tıpa da yolladılar %50 olup önceki senelerde dolan birçok üniversite boş kaldı şansa gittim.2. kez mezuna kalınır mı? benzer bir konu ben de açmıştım sonu güzel bitmişti ne günlerdi ama diye arkana bakıyorsun sadece kafana koy ve çalış bir yer yazmaktansa ailenin ağzını çekmek değer bence.

Kral 2. mezununda askerlik tecil ișleri falan nasıl yaptın? Cevaplarsan sevinirim.
 
Erkek değilim ama sınıfdaki arkadaşlarım çok kolay oluyor demişti net bir bilgim yok maalesef mezuna mı kaldın başka bir şey mi
ODTÜ bilgisayar istiyorum o yüzden 2. Mezuna kalma dusuncem var ama tabi daha mezun olayini dusunmek icin erken 1. Mezunum bu ama kalirsam tecilin nasil olduğunu bilmediğim icin sormak istemiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı