2500 TL'ye kadar bilgisayar masası önerisi

Bütçe
1000 - 2500

ismail34

Kilopat
Katılım
22 Mart 2016
Mesajlar
386
Çözümler
2
Merhaba,

2500 TL'ye kadar, genişliği 120-140 cm arası, yüksekliği 70 cm, derinlik 70 cm masa arıyorum. Ceremical'ın masalara baktım çok kalitesiz diyen var metal ayakları vs. kafamı karıştırdı. Bugün Koçtaş web sitesinde bir indirim yakaladım ve 2400 TL'ye bu masayı sipariş verdim az önce. Gema ÃalıÅma Masası 140x74x70 cm

Bu bütçelere malzeme kalitesi daha iyi olan, ayakları sallanmayan masa önerileriniz varsa bu siparişi iptal edip onu alabilirim.
 
Hazır masaların aşağı yukarı hepsi aynı. Seri üretim ve dandik suntadan yapılıyor. Bu tip sade bir masa olacaksa aynı veya daha düşük fiyata marangozda yaptırılabilir. Sunta yerine mdf den olur daha sağlam olur. Ben de çok aradım ama kafama göre bişey bulamayınca özel yaptırdım çok memnunum.
 
Hazır masaların aşağı yukarı hepsi aynı. Seri üretim ve dandik suntadan yapılıyor. Bu tip sade bir masa olacaksa aynı veya daha düşük fiyata marangozda yaptırılabilir. Sunta yerine mdfden olur daha sağlam olur. Ben de çok aradım ama kafama göre bir şey bulamayınca özel yaptırdım çok memnunum.

Hocam 2400'e bu gema masa bugün teslim edildi. Malzemesi suntalam. Koçtaş'tan aldım. Sizin masa kaça geldi?
 
Hocam 2400'e bu gema masa bugün teslim edildi. Malzemesi suntalam. Koçtaş'tan aldım. Sizin masa kaça geldi?
Benim masam biraz detaylı çekmecesi kapaklı dolabı rafı klavye tepsisi filan var. Ebat olarak da geniş mdf den yapıldı 3200 TL ye maloldu. Sizinki gibi sade bir masa olsaydı çok daha uyguna çıkardı. Gerçi almıssınız artık güle güle kullanın
 

Yeni konular

Geri
Yukarı