3000-5000 TL Bisiklet Önerisi

Mert Buyruk

Kilopat
Katılım
21 Mayıs 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar Arkadaşlar. Konun başlığından anlaşıldığı gibi 5000TL'ye kadar bir bütçem var. Kimisi çıkacak o fiyata bisiklet mi alınır diyecek. Evet alınır arkadaşlar Spor yapmak turlara katılmak için alınır uzun mesafe için alınır. Alacağım bisikletin En önemli koşulları 1.si Rahat olması 2.si Yollarda yağ gibi akması 3. Fazla ağır olmaması yani kadronun Karbondan olması. Kısaca paranın hakkını veren bir şehir bisikleti arıyorum. Ben size örneğini atayım buna benzer şeyler atarsanız sevinirim. Merida Türkiye
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki bisiklet bütçe bazında alınabilecek en iyi ürünlerden. Hidrolik fren olması, 9,79KG ağırlığa sahip olması bence çok iyi bir avantaj. Merida bisiklet kategorisinde en iyi markalardan biridir o konuda da sorunun olmaz. Bence linkteki bisiklet iyi bir tercih.
 
Son durum olarak ekipmanlar kask falan filan derken daha ucuz bir bisiklet almaya karar verdim. Bu bisikletler arasında kaldım Merida Türkiye /// Merida Türkiye /// Merida Türkiye @AeTh9sha @BilgisayarKurdu İlla bunlar arasından seçim yapmam gerekmiyor. Sizinde daha iyi bir tavsiyeniz varsa yardım ederseniz sevinirim yukarıda özellikleri belirtim genellikle Merida (2016) Speeder 500 tarzı bir bisiklet arıyorum yani o tarz o görüntüde. Tabi ki paranın hakkını vermeli frenleri vitesleri kadrosu her şeyi paranın hakkını versin.Bir kere alacağız adam gibi alalım bari :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı