30000-40000 TL PC önerisi

  • Konuyu başlatan elys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 626
Bütçe
30.000-40.000₺
Bu attıklarınız güzel görünüyor, herkesten excalibura bulaşma gibi öneriler aldım ama victusu baya seven vardı. Bunlar gerçekten uygunmuş ama.
 
Bu attıklarınız güzel görünüyor, herkesten excalibura bulaşma gibi öneriler aldım ama Victus'u bayağı seven vardı. Bunlar gerçekten uygunmuş ama.

Victus F/P olduğu için seviliyor. Mesela attığınız model 33 bin lirayken ben de öneriyordum, şu anki fiyatı hak etmiyor ama. Hele aynı fiyata Victus'un üst segmenti Omen varken.
 

İşlemci ve ekran kartı uyumlu. Lenovo laptop için güzel bir marka ama ekran boyutu 1 inç küçük. Eğer daha büyük bir ekran isterseniz daha büyük ekranlı bir laptop önerebilirim
Önerirseniz çok iyi olur gerçekten
 
Victus F/P olduğu için seviliyor. Mesela attığınız model 33 bin lirayken ben de öneriyordum, şu anki fiyatı hak etmiyor ama. Hele aynı fiyata Victus'un üst segmenti Omen varken.

Omen'de kronik sorunlar cikmaya basladi. Victus da 40kya cikilabiliyorsa alinmamali. Bu butceye en iyisi Nitro 16, olmazsa Nitro 5.
 
Önerirseniz çok iyi olur gerçekten.


İşlemcisi bir tık daha düşük ama 12. nesil yani en son çıkan modellerden sıkıntı olmaz ekran kartı aynı ekranı ise tam 17.3 inç diğer laptopa göre 2 inç daha büyük. Depolama alanını isteğe göre yükseltebilirsiniz.
 
Darboğaz olmadığı sürece sıkıntı yok. İşlemci +5-10 FPS sağlarken ekran kartı +50-60 FPS sağlar.

Oyundan oyuna degisir. Olay kas gucuyse 3080 daha iyi ancak guncel olsun, islemcisi guclu olsun derseniz 4060 da uzecek kart degil.


İşlemcisi bir tık daha düşük ama 12. nesil yani en son çıkan modellerden sıkıntı olmaz ekran kartı aynı ekranı ise tam 17.3 inç diğer laptopa göre çok daha fazla büyük depolama alanını isteğe göre yükseltebilirsiniz.

Sogutmasi kotu, alinmaz.
 

Termal macun değişimi ile düzeltilebilir. Monster'in soğutması daha kötü ama geldiği gibi iyi bir termal macun değişimi ile uzun yıllar gidiyor. Kronik bir soğutma sorunu olmadığı sürece bakımlar düzenli yapılırsa sıkıntı olmaz.
 

Geri
Yukarı