LoL'u kalıcı olarak bırakmak

Bu oyunu bu akşam itibarıyla bırakma kararı aldım. 4 maç üst üste kaybettim. Ve bir düşündüm. Hafta sonumu bu oyuna ayırıyordum. Bütün gün bunu oynuyordum, ve 6 yıl boyunca bronzda kaldım. Asosyalleştim. Bu oyuna ayırılan zamanın çok boş olduğunu fark ettim. Ama kötü bir şey var ki oyun bağımlılık yapıyor ve 2 ay sonra kendini aratıyor. Bu oyunu ne zaman oynasam başım ağrıyor ve günlük hayatta çekilmez derecede sinir oluyorum. LoL'e ayıracağım zamanı ödev çalışmaya, veya kaza namazları kılmaya harcasam çok çok faydalı olur diyorum. Her maç 45 dakika el bilek kalmadan oynayıp kaybetmek vakit kaybı. Dünyaya bir kere daha gelmeyeceğiz, bir kere geliyoruz zamanımı da bu oyuna harcayamam. Kötüde oynuyordum, fakat toksikler, flamerlar, feederlar, dini inançlara küfür edenler falan bunlar için 45 dakika uğraşmaya değmez. Oyunu sildim ve şu an çok huzurlu, ve kendimi rahatlamış hissediyorum. Darısı bu oyunu bırakmak isteyenlere. Hiç uğraşmayın bırakın bu oyunu. Zamanınıza sinirinize yazık.

Bunu 6 yılda fark etmen üzücü olmuş.
 
Öncelikle tavsiyen için teşekkür ediyorum. RDR 2 oyununu 6 kez bitirmiş olabilirim. Gerçekten hem hikaye olarak, hem de kalite olarak mükkemel bir oyun. Onun dışında gerçekçilikten uzak oyunları sevemiyorum. Elden Ring'te anladığım kadarıyla roleplay bir oyun. GoW da aynı olmalı. Önceki arkadaşın dediği gibi Minecraft, senin dediğin gibi hikayeli oyunlar falan deneyeceğim. Kısacası sinirden uzak kalmak istiyorsak Online denilen illetten uzak durmamız şart gibi gözüküyor 😂.

GoW bir hikaye oyunu. Elden Ring ise bir souls oyunu.
 
Adama şunu yaptıran dünya üzerinde başka hiç bir oyun yok.
Evet arkadaşlar haklı çıktınız bu oyun bırakılmıyor. CS oynamayı denedim sıktı. Geri döndüm ama bu sefer öyle manyak gibi oynamayacağım. Elimden ne geliyorsa onu yapacağım. Yapacak bir şey yok.
lol1.png

lol2.png
Derece kasmak istiyorsan oyunu öğrenmen lazım. 6 yıldır bronzda olan biri hala oyunu öğrenememiş demektir.
Öğretici oynayış videosu çeken milyon tane YouTube kanalı var, onlardan birini seçip izleyebilirsin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı