Diğer Modica vegan deri cüzdan 94.90 TL

Geçen bundan aldım. Dana derisi o ama kalitesini beğendim. Boyadıkları için rengi biraz şans işi. Başka modellerini de öneririm yani.


Tertemiz cüzdan, şu 95 TL'ye satılan dandik cüzdanları ömür ve kullanışlılık olarak 5'e katlar.
 
Tertemiz cüzdan, şu 95 TL'ye satılan dandik cüzdanları ömür ve kullanışlılık olarak 5'e katlar.

Memnunum. Dikişleri de sağlam. Tek sıkıntısı benim attığım o kimlik koyulabilen kısım çok siyah. Kimliği koyunca görünmüyor. Kullanmıyorum orayı.
 
Aslında kahverengi güzel gibiydi ama şeffaf kimlik yeri için alacaktım alsaydım. Dediğiniz gibi siyahsa da üzülmeme gerek yok o zaman. :D

Siyah vallahi. Yırtılıp başka bir şey dikilebilir mi diye düşündüm ama olmaz gibi. Deri bunu yapmak için sert kalıyor.
 
Arkadaşlar, 85 TL'lik cüzdanlar ile 400 TL'lik cüzdanları kıyaslıyoruz. Sizce de çok tuhaf değil mi? Parası olan 400'lük alır, çok para ayırmak istemeyen de bu tür ucuzlardan alır.
Hocam bu cüzdan değil bana kalırsa. Yani karşılaştırma değilde alternatif desek daha doğru olur. İndirim güzel indirim yani özellikle kumaş pantolonlarda cüzdanlar büyük duruyor bu tarz bir şey tercih edilebilir yedek.
 
Cüzdansız dolaşıyorum. Bana tırnak bastırdığımda soyulmayacak bir şey lazım. Hani tırnak yanlışlıkla çarpar, öyle bir iz olmayan bir şey. Bunu alsam nasıl olur? Kadın diyor siyah olan çok sırıtır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı