Mobil oyun önerisi

lillyvuh

Decapat
Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 ay boyunca köydeyim, şöyle internet gerektirmeyen yüklemesi de büyük boyutlarda olmayan, internet sadece mobil veri kullanacağım. Telefon 6S önerileri bekliyorum.
 
Vampire survivors oynaması biraz zordur ama alıştıktan sonra bağımlısı yapar. Score hero oynamıştım köyde baştan sona bitirdiydim zevkliydi hileli indirin bunu. Şu aralar grow castle oynuyorum hiçbir mantığı yok ama eğlenceli gibi tower defence oyunu.
 
Vampire survivors oynaması biraz zordur ama alıştıktan sonra bağımlısı yapar. Score Hero oynamıştım köyde baştan sona bitirdiydim zevkliydi hileli indirin bunu. Şu aralar grow Castle oynuyorum hiçbir mantığı yok ama eğlenceli gibi Tower defence oyunu.

Score Hero'yu bitirmiştim geçen sene geldiğimde,vampire survivorsa bakıyordum da tam 700 MB imiş boyutu kesin olarak interneti kapatınca oynayayabiliyor muyuz?
 
1 ay boyunca köydeyim, şöyle internet gerektirmeyen yüklemesi de büyük boyutlarda olmayan, internet sadece mobil veri kullanacağım. Telefon 6S önerileri bekliyorum.

Vampire survivors.
20 minutes till down.
Brotato.
Bu tarz seviyorsan akar.

Score Hero'yu bitirmiştim geçen sene geldiğimde, vampire survivorsa bakıyordum da tam 700 MB imiş boyutu kesin olarak interneti kapatınca oynayayabiliyor muyuz?

İnternet gerekmiyor diye biliyorum.
 
Sıra tabanlı açık dünya istiyorsanız vampire's fall: Origins'i öneririm. Yan görevlerle yaklaşık 100 saatlik oynanış vaat ediyor. Bir de sıra tabanlı dikey ekran rekor oyunu Shattered Pixel Dungeon'ı tavsiye ederim. Oyunda 1. Kattan başlayıp katları lootlayarak gidebildiğiniz kadar aşağı inmelisin. Her katta düşmanların sayısı be güçleri artıyor. Eğlenceli bir oyun. İkisi de düşük depolama alanına sahip ve ikisi de gayet optimize oyunlar. Ekstra yükleme gerektirmiyor
 

Geri
Yukarı