Mobil oyun önerisi

Hayır, köyde en çok vakit geçirten oyun bunlardı bana. Üstelik arkadaş hem düşük boyutlu hem internetsiz bir oyun önerisi istemiş. Hangi kritere uyduramadınız oyunlarımı da aşağılıyorsunuz?
:D Neden bukadar gerginsiniz? Oyunlarınızı aşağılamadım. Söylediğiniz oyunlar S3 mini zamanlarını hatırlatıyor. Ona gönderme yaptım.
 
eFootball24 öneririm. İnternetli ama haftalık oyuncu güncellemeleri hariç Online oynarken internetten yemez. 1 ayda kendine çok güzel hesap kasabilirsin. Boyutu 3GB civarında. Aslında bu öneri sizin kriterlerinize hiç uymuyor ama yine de öneririm. :D
 
The Way Home. Türkçe çevirisi için geliştiriciye ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş olmadı maalesef. Tatlı, basit, saçma zamanlar, bekleme süreleri beklemenizi gerektirmeyen bir oyun. Git gide yetenekleriniz açılıyor vs. Oyun oynarken pat diye ekrana reklam çıkmıyor ama bir yerden sonra oyunun ilerlemesi için reklam izlemeniz gerekiyor satın alım yapmazsanız. Ama öyle aman aman reklam değil. Satın alımı da zaten $2 veya yerelleşmiş olarak 29 lira. Oyunun kendisi ücretsiz tabi ki. 200 küsur MB.
 

Geri
Yukarı