Redmi Note 8'den iPhone 6S Plus'a geçilir mi?

Bütçeye göre konuşalım.

O kadarını ben de biliyorum. Onu zaten mevcut bütçesine ekleme yaparak yapacağını konu sahibi de akıl eder. Ben mevcut bütçesini de çöpe atmasın diye uyarıda bulundum. 2 cihazı da eskiden tecrübe ettim. Artık bitik cihazlar.
 
İOS'un en cazip yönü, Ne kadar yaşlanırsa yaşlansın arayüzü kasmıyor. Ama bu Redmi telefonu yeniden başlatıyorum dakkilarca kendine gelmesini bekliyorum, Kamerasıda yağlı boya.
 
İOS'un en cazip yönü, Ne kadar yaşlanırsa yaşlansın arayüzü kasmıyor. Ama bu Redmi telefonu yeniden başlatıyorum dakkilarca kendine gelmesini bekliyorum, Kamerasıda yağlı boya.
İphone 7 sahibiyim. Ayayüzde kasma olmuyor ama yavaş yani. Hani düz çizgi çizerken yavaş çizeriz hızlı çizersek yoldan çıkar ya. İphone'de çizgiyi hızlıca çizemiyor o yüzden yavaştan alıyor.

Aslında, 6 kullandım iki ay önce, Beni kanser etmedi hiç.
Evet o da arayüzde kasmıyor fakat dediğim gibi. Ama iş oyuna gelince İphone 7 anırıyor yapma diye
 
Merhaba, şu anda Redmi Note 8 kullanıyorum ne kamerasından ne de MIUI'dan memnun kaldım, satıp iPhone 7 veya 6S Plus almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
(Instagram, WhatsApp ağırlıklı kullanacağım.) İyi sosyaller.

Hastasıyım böyle soruların 😂

Geçilmez kardeşim, elindeki telefon bahsettigin telefonlardan daha konforlu ve kullanışlı.
 
IOS'un en cazip yönü, ne kadar yaşlanırsa yaşlansın arayüzü kasmıyor. Ama bu Redmi telefonu yeniden başlatıyorum dakkilarca kendine gelmesini bekliyorum, kamerasıda yağlı boya.

Aynen kanka kasmıyor ama tuğla oluyor.

iPhone 6S aşağısı örnek olarak Spotify çalıştırmıyor ama bir Galaxy S4 sahibi isen uzun yıllar kullanmaya devam edeceksin.

Cihazların güncelleme ömrü bitince uygulamalarda hızlı bir şekilde destek kesiyor, planlı eskitmenin babası.

Screenshot_2024-05-08-22-35-43-210_com.android.vending.jpg


Screenshot_2024-05-08-22-36-24-629_com.android.chrome.jpg
 

Geri
Yukarı