Technopat Sosyal

Achlyis
Achlyis
@439902 pardon da askerlik arkadaşım falan mısın? Benim egomun olup olmadığımı ya da birşey başarıp başarmadığım hakkında ihtimal bulunduruyorsun?

Technopatta insanları palavra ve yalanlardan ibaret konularla insanları kandırıp kendini yücelten bir çocuğun yalanını yakaladık diye neden birşey başardığımızı düşünelim?

Yalancılardan nefret ederim, en büyük ortak özellikleri eninde sonunda yakalanmları. Bir insanın yalan söyleyip kendini iyi hissettirmesinden daha itici ne olabilir? Yok Amerika'ymış yok şu ekran kartıymış falan umrumda değil, hiçbir zamanda olmadı.
Bnalsveee eisaemyck
Bnalsveee eisaemyck
@439902 bir yandan katılıyorum bir yandan katılmıyorum. Çok abartıldı olay. Forumda herkes yalan söyleyebilir hatta kim bilir kaç kişi söylüyor şuan. Bazı kişiler sanki kendisi bu olayı çözmüş ve büyük bir şey başarmış gibi bir egoya girdiler. Yazdıkça yazdılar bayaği bir havalandılar. Üstüne bunu burada yaparak ben dahil bazı kişileri rahatsız ettiler. Ben zamanında sesimi çıkarmadım ufak bir uyardım başka yerde devam edin diye onu bile yapmadılar.

Katılmadığım taraf ise senin bitmiş bir olayı tekrar gündeme getirmen. Zar zor sustular zaten şimdi bir sürü konuşacaklar yine, buna ne gerek vardı? Ayrıca burada haksız olan taraf net bir şekilde ekmekarasıram di ve gördüğüm kadarıyla sen onu savunuyorsun. Sürekli forumdaki kişileri etketleyip yalanlar ile insanların zamanını çalan biriydi ve hakettiği cezayı aldı. Etiketlediği kişilerden biride bendim.

Yeni bir hesap açıp forumu amacı doğrultusunda kullanabilir, yakalanmadıysa da buna kimse bir şey diyemez ama bu onu savunmak için bir sebep değil çünkü yaptıkları ortada.

Umarım anlatabilmişimdir, iyi forumlar.
439902
439902
Belki demiştim.
Tarafsız düşünmek kolay değildir. Çevrenden uzak, sadece kendin ile olmalısın.
Dışarıdaki etmenlerden arınıp düşündüğünde aslında ettiği birkaç yalanın ciddiye alınamayacak kadar küçük, önemsiz olduğunu fark edersin. Ben şu abartı LGS yalanlarını falan görünce umursayıp Polat Alemdar'a bağlamak yerine gülüp geçtim. Siz de gülüp geçseydiniz aradığı ilgiyi bulamayacaktı; belki linç yemeyince işlerini iyice abartırdı, o zaman da moderasyon zaten karışırdı. Bu iyi sondu. Kötü olan ise kaç yaşında olduğu belli olmayan birisinin yaptığı çocukluktan dolayı onu kabaca "zorbalamanız" idi.
Kıyaslama yapacaksak onun yaptığı çocukluk, Berkehan Çepni'nin yaptığı çocukluktan daha masumdu. Berkehan Çepni zamanında bağışlandı, şu an buraya gelse doğru düzgün kim linçleyebilir ki?
Aradan 2 ay geçti, hala daha buradasınız çabuk unutulabilecek bir olay için.
Eğer dediklerimi yapıp bir daha bu saçmalıkları yapmazsa zaten kim nereden hatırlayıp onu tanıyabilir?
439902
439902
cumali_032
cumali_032
LGS'yi fulledim, #1 numara oldum.
Berkay Kiraz
Berkay Kiraz
@439902 konuyu közler gibi yazmasan haklı olabilirdin ama konu zaten unutulmuşken buraya savunur gibi bir mesaj atarsan üstüne gelmeleri çok normal. Tek yalanı da LGS değil, farklı durumları da var. @Bnalsveee eisaemyck hocam haklı. Konu uzatılacak bir durumda değil, kapatalım gitsin.
GoktugT
GoktugT
Ha bu arada Berkay yarın Amerika'ya gidip 4080 Ti alıp seneyede LGS fulleyeceğim bana şans dile :)
439902
439902
2 ay sonra bile hala daha bu kadar kişi gelip eskisi gibi saldırıya geçmelerini bekleyemezdim, çok düşümemiştim. Haklısınız, hortlatmış oldum. Asıl amacım tartışmak yaratmak değildi, asıl amacım malum kişiye bir mesaj iletmekti. Gerisi ona kaldı artık. Kapatalım.
Eldrithc
Eldrithc
Malum kişiye mesaj iletmen bir şeyi değiştirmiyor büyüyesiye kadar bu forumu kullanabileceğini pek sanmıyorum. Bazı arkadaşların beni kastederek konuyu zor kapattılar demeside garip konuyu kapattırmaya çalışanlardan biri benim zaten ve bu konu her açıldığında çok uzatmaya gerek yok diyen benim sürekli neyse. Gene aynı şekilde konu hortlatılmış. İnanın gerek yok arkadaş aklıma bile gelmiyor umurumda dahi değil. Affedilmeside mümkün değil. Sen tek LGS konusundan biliyor olabilirsin ancak bu arkadaş saçma konular açarak örnek: 1-2 bin TL'lik uçlu kalem önerisi gibi egosunu tavan yapacak konular açarak insanların zamanını çaldı. Aslında Samsung J7 Prime'dan foruma giren bir arkadaş kendisi neyse. Daha fazla uzatmaya gerek yok, bu arkadaşın savunalacak bir tarafıda yok buna emin olabilirsin dostum. İyi sosyaller size.
  • Beğen
İfadeler: GoktugT
EkmekArasiHDD
EkmekArasiHDD
Neler oluyor yahu? 27 bildirim birden geldi. Ben mi bi halt ettim de geldi o kadar bildirim diye. Burads olay dönmüş yine.
Soldier_Boy17
Soldier_Boy17
Ban mı yedi?
hellomister
hellomister
Sanırım. Ama başka hesaplardan takılıyordur yine.
Eldrithc
Eldrithc
Yemişti. Ama 4 Ağustos'ta mesaj atmış bir konuya. Açılmış sanırım ama girmiyor 8 Ağustos'dan beri. Çok takmayın bu elemanı troll hareketini görürseniz bize de söyleyin toplu banlatiriz yine.
Eldrithc
Eldrithc
Muhtemelen o değildir, o olsa da şaşırmam yaşına yakışır hareketler.
okinotfound
okinotfound
Bende zannetmiyorum, ama ihitmali de yüksek :p
steelumut
steelumut
Bence o
1705422552437.png
Eldrithc
Eldrithc
Çok kurcalamaya gerek yok Iphone 14 kullanıyorum deyip aslında Android 6 işletim sistemli bir telefon kullanan arkadaştan bahsediyoruz. Ciddiye alınacak biri değil. Hesaba da girmiyor zaten muhtemelen başka hesabıyla aramızdadır gene.
okinotfound
okinotfound
Bu kanal değil.
1705423829829.png

(EkmekArasıRAM Adana'da yaşıyor)
Deva Bulmam
Deva Bulmam
Garip bir şey yok ortada. Yorumlarda EkmekArasıRam adlı bir kanal var. Bu sebeple orada öyle yazıyor. Ayrıca o videoya yorum yapmış olabilir garip bir şey değil, ki tek EkmekArasıRAM bu profildeki kişi olacak diye bir şey yok.
Geri
Yukarı