Technopat Sosyal

2
283156
Hikaye bu karakter üzerinden işlendiği için biraz yapmacık gibi durabilir. Neredeyse bu karakterle aynı mentalitede oldum diyebileceğim zamanlar var. Depresif, kötümser bir dönem geçirmiştim, o zaman ki yaşadıklarımla bu dizide yaşanılandan duyduğum his aynıydı. O yüzden yapılmak istenen şey başarılmış ve başarılı bir 1. sezon dizisi.

Ek olarak yalnızlık, ayrılık, sorgulama gibi dönemler geçirdiyseniz bu karakterin neden böyle davrandığını anlarsınız. Bi de karakter alışılmışın dışında, günümüzün pompalandığı yalnızlık, ayrılık, depresif yaşam kötüdür algısından dolayı da siz böyle hissetmiş olabilirsiniz.
Famronty
Famronty
Şahsım adına konuşmam gerekirse depresif ruh halindeki karakterleri daha iyi yansıtmış oyunculuklar gördüm. Filmi veya diziyi izlerken onlarla daha rahat bağ kurubiliyorum. Bu dizide Matthew McConaughey rol için kendini çok zorluyor gibi geldi bana. Bundan dolayı bir türlü onun gözünden bakamadım. Yani kendi benliğinin o olmadığını çok belli ediyor sanki. Kurduğu cümleler falan çok yapmacık geliyor.

Beni irite eden başka bir durumda kendi uydurduğu felsefesi. Bu felsefe ile sosyal, dini mesaj vermeyi de eksik etmiyor.
Geri
Yukarı