Technopat Sosyal

AdaBagcibasi
AdaBagcibasi
Merhaba, ben kulaklığı geçen sene göndermiştim. İki hafta içinde sıfır kulaklık elimdeydi. Maalesef artık böyle bir uygulamaları Türkiye için kalkmış. Türkiye'ye kargo gönderemediklerini söylediler, yoksa benim kulaklığı tekrar gönderecektim.
cumali_032
cumali_032
HS55 Wireless modelini alacağım, çok kararsız kaldım. Yani batarya ölür mü, çatlama sorunları var mı? Bilemiyorum. Penta Teknoloji bakıyor, ama herkes mağdur. RMA kısmında Türkiye'ye veriyorlardı şimdi vermiyorlarmış. Ama kendi sitelerinde hala verdikleri yazıyor..
AdaBagcibasi
AdaBagcibasi
Geçen gün Penta'yı arayıp sordum. Ürünün seri numarası ile sistemlerinde arama yaptılar fakat ürün onlara ait değilmiş. Boğaziçi ve bir firma daha söylediler, ürünü getiren hangisiyse o firma bakıyormuş. Türkiye garantili olduğu sürece bir sorun yaşayacağınızı sanmam ilkinde tamir ikincisinde değişim yapıyorlar zaten.
cumali_032
cumali_032
Kulaklığı almadan önce Corsair garantisi hakkında size soru sormuştum. Kulaklığı aldım 4 gün kullandım bir baktım sol tarafında çatlak vardı. :) Sonrasında boğaziçi bilgisayara gönderdim, sürekli teslim edilemiyor uyarısı vardı. Sonra sordum, orası ofis o yüzden almıyorlarmış. Ondan sonra adres değişikliliği yaptım. Adres değişikliliğinde de yetkili servis adresini sorup değiştirdim. Orada da teslim edilemedi, kendilerini aradığımda bize öyle gelen bir kargo yok dediler. Bildiğiniz durum karmaşık :) Gaming.gen.tr'ye göndereceğim, aksi taktirde başka çözüm yolu yok. Yoksa mahkeme yoluna başvuracağım.
Geri
Yukarı