13980HX laptopta Overwatch 2 hata kodu vermeden kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

miyawisu

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA RTX 3070
İşlemci
intel i9 13980HX
Overwatch 2 açtığım zaman kısa süre sonra hata kodu vermeden oyun ekranı kapanıyor. Hem Steam de hem de Battle.net'den denedim ikisinde de sorun var tekrar açınca oyun çalışıyor fakat iki dakika sonra yine kapanıyor kendi kendine. Bilgisayar normal şekilde çalışıyor o sırada. Oyunun onarım aracını kullandım, Windows Update güncel, driverlar güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum.

Overwatch 2 açtığım zaman kısa süre sonra hata kodu vermeden oyun ekranı kapanıyor. Hem Steam de hem de Battle.net'den denedim ikisinde de sorun var tekrar açınca oyun çalışıyor fakat iki dakika sonra yine kapanıyor kendi kendine. Bilgisayar normal şekilde çalışıyor o sırada. Oyunun onarım aracını kullandım, Windows Update güncel, driverlar güncel, Windows 10 Pro kullanıyorum.
Sıcaklıklar ne durumda? Alakası var mı emin değilim ama yine de bilmek lazım.

Overwatch böyle problemleri çokça taşıyan bir oyun oyunu silip yükleyebilirsiniz işe yaramaz ise Windows'unu formatla.

Sıcaklıklar ne durumda? Alakası var mı emin değilim ama yine de bilmek lazım.
Bilmiyorum Cooler Booster fanlar açık. Uçak sesi geliyor Laptop’tan.

Overwatch böyle problemleri çokça taşıyan bir oyun oyunu silip yükleyebilirsiniz işe yaramaz ise Windows'unu formatla.
Tertemiz yeni formatlamıştım.

Olay Görüntüleyici'de herhangi bir detay görünüyor mu?
O nedir hiç duymadım?

Uygulama sekmesine gidip son saatlerde Overwatch ile ilgili hataları varsa buraya ekran görüntüsü olarak atar mısınız? Ekran görüntüsü alırken detayların tamamının göründüğüne emin olun.
1720508997961.png

Yeni konular

Geri
Yukarı