2.000 TL'ye kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi

imquincy

Decapat
Daha fazla  
Oyun ve günlük kullanım için bir model arıyorum. Bütçem 2.000₺. Amazon'dan Attack Shark diye bir markanın kulaklığını aldım bir hevesle fakat ses kalitesi aşırı kötüydü. Ses içeriden geliyor gibiydi sanki ve dip ses vardı. Yarın iade edeceğim ve üstüne koyup iyi bir model almak istiyorum. Bluetooth dongle sipariş ettim hoparlörümü falan bağlamak için ama Bluetooth kulaklık alırsam onu da bağlayabilirim diye düşündüm. JBL'in 500 modellerine baktım fakat sesi dışarı veriyor pedleri küçük rahatsız şikayeti eden çok insan vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında Q20i alınır. Yurtdışı modelleri pek incelemedim ama kendim kullanıyorum fazlasıyla memnunum.

Q20i alabileceğin en iyi model olur diye düşünüyorum. Bi arkadaşıma aldırmıştım bayadır kullanıyor ve çok memnun.
Bu fiyat bandında Q20i alınır. Yurtdışı modelleri pek incelemedim ama kendim kullanıyorum fazlasıyla memnunum.
Bluetoothlu bu hocam değil mi? Yoksa dongle'ı var mı?

Peki Q20i mi almalıyım Q30 mu? Sizin dediğiniz model ile arasında 500₺ fiyat farkı var.
Arasında pek bir fark yok, bence nasıl bir görünüş istediğinle alakalı. Bence Q20i daha hoş duruyor ikisinde de neredeyse aynı özellikler var. Açıkçası ikisini de deneyimledim Q30'un oyunlardaki gecikme süresi Q20i'ye göre daha fazla ANC özelliği tabii ki Q20i'den daha iyi çalışıyor ama bu demek değil ki Q20i'nin ANC özelliği kötü. Bence gayet başarılı çalışıyor.

Arasında pek bir fark yok, bence nasıl bir görünüş istediğinle alakalı. Bence Q20i daha hoş duruyor ikisinde de neredeyse aynı özellikler var. Açıkçası ikisini de deneyimledim Q30'un oyunlardaki gecikme süresi Q20i'ye göre daha fazla ANC özelliği tabii ki Q20i'den daha iyi çalışıyor ama bu demek değil ki Q20i'nin ANC özelliği kötü. Bence gayet başarılı çalışıyor.
Q20i alayım o zaman hocam. Saolun tavsiyeniz için.

Yeni konular

Geri
Yukarı