20 - 23 bin TL arası sistem önerileri

Bütçe
23000

Sefahan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller dilerim.
23 bin TL'ye kadar bir bütçemiz var sadece kasa için. Fikir ayrılığına düştüğüm bir konu var sadece Ryzen 5 5600 işlemci, i5 12400F işlemciden daha düşük performans söyleniyor ancak bende 5600 işlemci var yiğenimde 12400F işlemci blunmakta ben aynı ayarlarda Valorant oyunda 500,600 FPS alırken o 200,300 alıyor b yüzden Ryzen 5 5600 işlemcili sistem almam daha mantıklı olur mu?

Biraz daha çıkamaz mısınız? DDR5 alabilirsiniz biraz daha çıkarsanız.
Çıkamazsınız bu sistem alınabilir.

Aralarında uçurum yok fiyat olarak çıkılabilir aslında. Anlamadığım nokta şurası konuda da belirttiğim gibi i5 12400F daha mantıklı görünsede işleyişte Ryzen 5 5600 daha performanslı nasıl olabiliyor

Aralarında uçurum yok fiyat olarak çıkılabilir aslında. Anlamadığım nokta şurası konuda da belirttiğim gibi i5 12400F daha mantıklı görünsede işleyişte Ryzen 5 5600 daha performanslı nasıl olabiliyor.

Genel 12400F daha iyi. CS Valorant tarzı FPS oyunlarında 5600 L3 önbellek avantajıyla daha iyi performans gösteriyor.

Genel 12400F daha iyi. CS Valorant tarzı FPS oyunlarında 5600 L3 önbellek avantajıyla daha iyi performans gösteriyor.
Belirttiğiniz sistemleri bende görmüştüm daha makul mantıklı bir sistem önerisi gelmezse aklın yolu bir olarak onlardan birisini alacağım öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam merhaba ilk onerdiginiz sistemde "ROG STRIX RX 6650 XT" var ve 12K nasıl bu kadar ucuz oluyor ROG STRIX ve XT olmasi en az 5-10k fark ettirmiyor mu yoksa RX 6650 normalde kötü/ucuz mu? Eğer normalse normalde ASUS Dual RX 6600 alacaktım ama direkt bunu alirim.

Hocam merhaba ilk onerdiginiz sistemde "ROG STRIX RX 6650 XT" var ve 12K nasıl bu kadar ucuz oluyor ROG STRIX ve XT olmasi en az 5-10k fark ettirmiyor mu yoksa RX 6650 normalde kötü/ucuz mu? Eğer normalse normalde ASUS Dual RX 6600 alacaktım ama direkt bunu alirim.

Şirketler ara sıra böyle F/P sistemler çıkartıyor. Ekran kartının fiyatı 12 k ama firmalar 12 kdan daha ucuza alıyor.

Hocam dediğim gibi neden çok ucuz(ROG STRIX ve XT olmasına ragmen). Ve performans açısından RX 6600'e göre nasıl?

Sistemin en büyük özelliği DDR5 olması. FPS farkları bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin en büyük özelliği DDR5 olması. FPS farkları bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hala sanki alsam hıyar gelecekmis gibi hissediyorum :D RX6600 RX 6650 XT ile neredeyse aynı fiyat.

Yeni konular

Geri
Yukarı