241 TYT puanı ile AÖF tutuyor mu?

Plofey

Hectopat
Öylesine girmiştim. AÖF tutuyor mu bu puanlarla?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240722-223746.jpg
    Screenshot_20240722-223746.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Plofey. TYT 241 puan ile Ankara Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Bilgi Yönetimi, Ankara Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Marka İletişimi, İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Marka İletişimi, ve Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Yeni Medya ve Gazetecilik bölümü gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Merhaba @Plofey. TYT 241 puan ile Ankara Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Bilgi Yönetimi, Ankara Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Web Tasarımı ve Kodlama, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Marka İletişimi, İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Marka İletişimi, ve Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim 2 yıllık Yeni Medya ve Gazetecilik bölümü gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?
Birkaç tercih yaptım tutmadı. 2.Tercihlerde yardımcı olur musunuz?

Hocam puana değil sıralamaya göre yapmanız gerekir ve sizin o sıralamayla girebileceğiniz bölüm yoktu. Arkadaşın verdiği örneklerden sadece baştakine baktım ve genel puanın 260 küsür, sıralamanın da 1.3m olduğunu gördüm. Ne zamandan beri puana göre tercih yapılıyor ben mi geri kaldım? Şöyle bir artısı olur, 2.tercihiniz için kontenjanı dolmayan bölümler, tercihin az yapıldığı bölümler açıklanmıştı bi ara onlardan şansınızı denersiniz.

Birkaç tercih yaptım, tutmadı. 2. tercihlerde yardımcı olur musunuz?
Sağlık olsun. Yazdığım yerlere sıralamanız, ve puanınız yetiyor. Eğer kayıt yaptırmayan fazla kişi varsa, ve sizden yüksek puanlı birçok kişi oraları ek tercihte tercih etmezse ek tercihlerde yerleşebilirsiniz.

Merhaba @Rpyd. Bu sene taban sıralamalar düştü, ve konu sahibinin sıralamasının yettiği Açık Öğretim bölümleri üstte yazdığım gibidir.

Son düzenleme:
@Booh of Wooh , Taban sıralamaların düştüğünü ilk tercihten sonra öğrendik hocam. Benim yazdığım dönemde bunlar belli değildi diye hatırlıyorum. Neyse ki ek tercihler var umarım @Plofey hakkında hayırlısı olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı