3500TL Wireless kulaklık önerisi

Bütçe
3500

MrAaz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, pek forum kullanan biri değilim hatam olursa affola öncelikle. Kulaklık almayı düşünüyordum ve Wireless alsam daha rahat olacağını düşünüyorum. (emin değilim güzel bir konuşma fikrimi değiştiredebilir.) Uzun süre araştırdım ve bütçem doğrultusunda en uygun kulaklığın Razer Barracuda X (Amazon'da şu an 3500 TL) olduğuna karar verdim.

Sizlerden de öneri almak istedim. Bütçe 3500 civarında biraz çıkabilir de inedebilir. Kısaca sorum, Wireless kulaklık almaya değer mi? Değerse hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Barracuda X alınmaz.
Wireless istiyorsanız en azından 4.5K bandına çıkmalısınız.

Fiyatını hak etmeyen bir ürün. Malzeme kalitesi iyi değil. Mikrofonu da meh. Ses kalitesini bizzat deneyimleyemediğimden bir yorum yapamıyorum.
Detaylı araştırın kullanan bir çok insan modeli önermiyor.

Fiyatını hak etmeyen bir ürün. Malzeme kalitesi iyi değil. Mikrofonu da meh. Ses kalitesini bizzat deneyimleyemediğimden bir yorum yapamıyorum.
Detaylı araştırın kullanan bir çok insan modeli önermiyor.
Yani her ürün için geçerli diye düşünüyorum illa beğenmeyeni oluyor genel olarak yorumları iyi gibi gelmişti bana aslında. O fiyat bandına çıkmak istemiyorum wireless almayayım mı o zaman? Açıkçası kablolu alacaksam da bu kadar para vermek istemiyorum ses alsın versin mikrofonu iyi olsun uzun süre götürsün yeter.

Yeni konular

Geri
Yukarı