4 GB tümleşik laptopa 16 GB RAM takma

Selman Akkaya

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad 3 15ITL6 82H80250Tx kullanıyorum 4 GB tümleşik + 4 GB RAM (3200 MHz) bulunuyor. Laptopa 16 GB RAM takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa RAM önerebilir misiniz link atıp?

Son düzenleyen: Moderatör:
1659533923885.png

8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç V olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.

Gömülü RAM CPU-Z ile gözükmez. Linkteki program ile görebilirsiniz. Yanına 8 GB daha yeterli olacaktır.

Eki Görüntüle 1473171

8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bu.

Eki Görüntüle 1473171

8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bu.

Eki Görüntüle 1473171

8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.

Teşekkürler ama sormamın nedeni orada maksimum 12 GB diyor ama 16 GB RAM takıp ta kullananlar vardı resimde gördüğünüz gibi.

Eki Görüntüle 1473171

8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.

Hocam ben 8 GB RAM almaya karar verdim bana RAM bulabir misiniz CPU Z de SPD kısmı açılmıyordu ben de AIDA64 programından buldum RAM özelliklerim.

dsfsdfsdfsdf.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220803-202038.jpg
    Screenshot_20220803-202038.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Micron çip olduğu için Crucial daha iyi tercih olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı