75 Mbps Altyapı İçin İnternet Sağlayıcı Önerisi

197761

Kilopat
Merhabalar. Su an kullanmış olduğum paketin 120 TL'ye çıkarılması sonucunda yeni bir ISS'ye geçme kararı aldım. Altyapım 75 Mbps VDSL destekliyor. Altyapima göre hangi ISS'yi tercih etmeliyim? Mümkünse modem kiralanabilir olsun. Fiyat performans olursa sevinirim.

Merhabalar. Su an kullanmış olduğum paketin 120 TL'ye çıkarılması sonucunda yeni bir ISS'ye geçme kararı aldım. Altyapım 75 Mbps VDSL destekliyor. Altyapima göre hangi ISS'yi tercih etmeliyim? Mümkünse modem kiralanabilir olsun. Fiyat performans olursa sevinirim.

Ben Millenicom kullanıyorum 100 Mbps'lik paket var altyapım 79 Mbps destekliyor ama hızı Speedtest'e 82'yi falan buluyor aylık 100TL veriyoruz.

Taahhüt yok değil mi bir de kurulum bedeli var mi ADSL'den geçeceğim çünkü.

Ben Millenicom kullanıyorum 100 Mbps'lik paket var altyapım 79 Mbps destekliyor ama hızı Speedtest'e 82'yi falan buluyor aylık 100TL veriyoruz.

Merhaba hocam ben de Netspeed kullanıyorum 8 aydır. VDSL boş portunuz bulunuyor mu?

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.

Bu iki siteden altyapınızı sorgulayıp boş portunuz varsa bize dönüş yapabilir misiniz? Eğer boş port var ise sorunsuz biçimde ISS taşıma işleminize başlayabilirsiniz.

Eğer ISS taşıma yani churn işlemi yaparsanız, halihazırda olan aboneliğinizi iptal etmezseniz Netspeed/Türknet ücret talep etmez.

Ben 63/86 liralık Speedmax Avantaj 35 paketini kullanıyorum santral uzaklığım çok diye. Stabil biçimde 41 Mbit alabiliyorum çoğu zaman. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım, memnunum. Aklınıza takılan bir soru olursa yazabilirsiniz abonelik hakkında merak ettiğiniz bir konu olursa.

Netspeed/Milleni/Türknet gibi sağlayıcılarda taahhüt bulunmuyor. Fakat yanlışsam düzeltilsin ama Milleni de sanırım fiyatları yükseltecek bu ayın sonunda. 130 lira olacağı konuşuluyordu ama ne kadar doğru bilemiyorum. Yani geçtiğiniz gibi fiyatların yükselmesi olası. Öte yandan Netspeed'de de herhangi bir bildirim bulunmuyor an itibariyle.

Davet kodu ile üye olmayı unutmayın, iki tarafa da 5 TL indirim sağlıyor 12 ay boyunca. İnternetten herhangi bir kod ile üyelik oluşturabilirsiniz. Ya da kod arıyorsanız GDQE37 kodumu kullanabilirsiniz isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı