80 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
70-80

omertrans505

Kilopat
Xiaomi book S, Samsung Galaxy book s gibi tabletler benzeri Intel işlemci ve kalem desteğine (kullandığım Lenovo Precision pen kalemi) sahip hafif bir laptop aranmak istiyorum. Lenovo Yoga gibi düşünüyordum Microsoft Surface laptopun çıkartılabilir klavye olması gerçekten güzelmiş ama Surface laptopların hepsi ARM64 olmasıydı. Laptop tasarımı hoşuma gidebilirse, iyi olur.
Bütçe en fazla 70bin TL.

Not: Ayakkabı tasarlayan X64 bir programı ARM64 makinesinde kurulmuyor çünkü ARM64 kernel sürücüsü istiyor. Maalesef tek çözüm ARM64 olarak yeniden derlenmekti. Bu yüzden Intel işlemcili bir laptopu istedim.

Son düzenleme:

Hepsi saydıklarım bu kadar.

Son düzenleme:

Hepsi saydıklarım bu kadar.
AVM'de Teknosa'ya gittim. verdiğin linklerindeki Lenovo ve Asus laptoplari inceledim. Dokunmatik ekranı olduğu için kalem desteği varmış. Katlanabilir laptop olan Asus ve premium hissi laptop olan Lenovo olması beğendim. Asus mu Lenovo mu kararsızım kaldı. Burada kalem ile tasarlayan biri var mi acaba?
Teşekkürler.

Valla ikiside hoş kalite premium hissi veriyorsa. Ama benim de Lenovo ideapad düz laptop premium veya pro değil yani Thinkpad daha kaliteli pro biraz daha pahalı olduğu icin ben normal aldım. 2.5 sene gecti hic de sorun cikmadi hala da kullanıyorum ne oyunu oynarım Forza 5 Orta ayarlar 45-55 fps 720p veya God of War düşük ayarlı 720p 30-45 fps arası alıyor. Ekran kartı GeForce MX450 seçmiştim maalesef keske 1650 ti alamadım paramız bütçe yetmedigi için inşallah RTX 3050 ti yada RTX 4050 ikinci el almayı düşünüyorum daha temiz. Sıfırı 33.000 den 43.000 tl badında satılıyor. Ama sıfır almak daha iyi olurdu.

Valla ikiside hoş kalite premium hissi veriyorsa. Ama benim de Lenovo ideapad düz laptop premium veya pro değil yani Thinkpad daha kaliteli pro biraz daha pahalı olduğu icin ben normal aldım. 2.5 sene gecti hic de sorun cikmadi hala da kullanıyorum ne oyunu oynarım Forza 5 Orta ayarlar 45-55 fps 720p veya God of War düşük ayarlı 720p 30-45 fps arası alıyor. Ekran kartı GeForce MX450 seçmiştim maalesef keske 1650 ti alamadım paramız bütçe yetmedigi için inşallah RTX 3050 ti yada RTX 4050 ikinci el almayı düşünüyorum daha temiz. Sıfırı 33.000 den 43.000 tl badında satılıyor. Ama sıfır almak daha iyi olurdu.
Babam diyor ki bu Lenovo laptop 360 dönmüyor. Asus almayı düşünüyorum.

360 dönebilen Lenovo Yoga 9i Aura Edition – Cosmic Blue laptop vardı, Teknosa mağazasında. En kaliteli kasa üreticisi Lenovo mu yoksa Asus mu bilgim yok. Kalem ile işi görmek istiyorum.

Lenovo 2in1 yani katlanabilir. 360 derece dönebiliyor. 1679 dolar değeri oldukça iyi fiyattır. İşlemci en güçlü x86 mimarisi i7 değil en güncel versiyonu yapay zekalı Ultra 7 258V 4+4 = 8 çekirdekli oldukça yeterlidir. Passmark 19000 puan testi %65 performans eski 2x CPU Xeon 10 sene önceki 16 çekirdekli performansı eşittir. O yüzden 10 sene önce yapay zeka teknolojisi ve AI Yoktur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı