800.000-1M TL aralığında iş tavsiyesi

umuts19

Decapat
Daha fazla  
Bütçe abimle ortak 800 bin 1M arası iş kurmak istiyoruz. Büyüklüğü küçüklüğü önemli degil, kendi işimizin peşinden koşmak amaç, aklıma gelenler; butik sadece kahve satış dükkanı, compact internet kafe 20 25 PC 5 adet PS5 gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe abimle ortak 800 bin 1M arası iş kurmak istiyoruz. Büyüklüğü küçüklüğü önemli degil, kendi işimizin peşinden koşmak amaç, aklıma gelenler; butik sadece kahve satış dükkanı, compact internet kafe 20 25 PC 5 adet PS5 gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kafe kurmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim çünkü büyük bir şehirdeyseniz her yer kafe dolu muhtmelen müşteri bulamazsınız internet kafeye gelirsek zevkli bir iş müşteri bulabileceğinizi ve alacağınız dükkanın konumunun iyi oldugunu düşünüyorsanız mantıklı denilebilir fakat Türkiye'de son 10 yılda internet kafelerin yarısının kapandığını göz önünde tutun öyle karar verin.

İş kurma konusunda bir bilgim yok ancak bu kadar büyük parayı bir finansal danışmana sormak daha iyi bir fikir olabilir hocam.

İş kurma konusunda bir bilgim yok ancak bu kadar büyük parayı bir finansal danışmana sormak daha iyi bir fikir olabilir hocam.

Paranın belli bir kısmını daha işe bile başlayamadan finansal danışmana yedirmek için güzel yöntem.

Paranın belli bir kısmını daha işe bile başlayamadan finansal danışmana yedirmek için güzel yöntem.

Kendimiz düşünürüz güzel işlek bir yer bulmaya çalışır düşündüğümüzü uygularız batarsak yapacak bir şey yok eldeki tek şey de gider güzel fikir işlek yer kurtarır gibi geliyor ama bana.

Biraz sinir sezdim hocam sakin.😀
Aklınızda bir fikir vardır illaki diye düşünmüştüm. Buraya ise öylesine fikir almak için açtığınızı düşündüm.

Yatıyorum şu an dedim konu açayım belki başkasına saçma gelen bir şey yazılır ama benim hoşuma gider oluyor bazen öyle hemen gidip aklıma gelen ilk şeyi yapamam zaten bakalım.

Yeni konular

Geri
Yukarı