AC Odyssey Cheat Engine için ban yenilir mi?

AyBumin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu AC Odyssey'de bazı outfitler var. Bu Cheat Engine ile kolayca alınabiliyor muş? Sadece görünümleri hoş olduğu için yapmayı düşünüyorum, oyunum orijinal bir sorun çıkar mı? Ubisoft üzerinden aldım oyunu.

Vallahi bende hile yapmak istiyorum ama korkuyorum ban falan yerim diye :D çabucak bitirmek istiyorum ki walhala ya geçiş yapayım. Şu an GeForce'den oynuyorum ama internet kafeden trainer hileyi açıp bulut sistemine kaydedersem evde de devam edebilirim sanırım.

Vallahi bende hile yapmak istiyorum ama korkuyorum ban falan yerim diye :D çabucak bitirmek istiyorum ki walhala ya geçiş yapayım. Şu an GeForce'den oynuyorum ama internet kafeden trainer hileyi açıp bulut sistemine kaydedersem evde de devam edebilirim sanırım.
Ben oyuna sahibim sadece görünüşüü hoş diye acele bitirmek gibi bir derdim yok ama çok hoş şeyler var :D GeForce now da oluyorsa hiçbir şey olmaz gibime geliyor.

Ben oyuna sahibim sadece görünüşüü hoş diye acele bitirmek gibi bir derdim yok ama çok hoş şeyler var :D GeForce NOW da oluyorsa hiçbir şey olmaz gibime geliyor.

GeForce'de olmuyor internet kafede hileyi açacağım karakteri yükselteceğim. Bulut hesaba kaydedeceğim. Sadece kaynak hilesi yeterli. Odun metal deri değerli taşlar ve yetenek puanı.

Arkadaşlar bu AC Odyssey'de bazı outfitler var. Bu Cheat Engine ile kolayca alınabiliyor muş? Sadece görünümleri hoş olduğu için yapmayı düşünüyorum, oyunum orijinal bir sorun çıkar mı? Ubisoft üzerinden aldım oyunu.

Offline oynadığınız hiçbir oyunda hileden ban yemezsiniz. Zaten oyun firmaları buna da karşı değiller. Ama Cheat Engine yerine fling trainer da deneyebilirsiniz. Ya da WeMod denen uygulamayı. Unutmayın sadece Offline'da.

Sıkıntı işin içine Online girince başlıyor. Yasaklar da aynı şekilde. Ha oyunun co-op modu vardır. O modda girim derken arkadaşlarınızla Easy Anti-Cheat'ya da BattlEye destekler gibisinden ya da kendi anti-cheati engel olur. Sizi co-op'ye girmenizi engeller. Ona bir şey diyemeyiz.

Ama sorunuz offline konusunda bence.

Umarım açıklayıcı olmuştur sizin için.

Saygılarımla

Offline oynadığınız hiçbir oyunda hileden ban yemezsiniz. Zaten oyun firmaları buna da karşı değiller. Ama Cheat Engine yerine fling trainer da deneyebilirsiniz. Ya da WeMod denen uygulamayı. Unutmayın sadece Offline'da.

Sıkıntı işin içine Online girince başlıyor. Yasaklar da aynı şekilde. Ha oyunun co-op modu vardır. O modda girim derken arkadaşlarınızla Easy Anti-Cheat'ya da BattlEye destekler gibisinden ya da kendi anti-cheati engel olur. Sizi co-op'ye girmenizi engeller. Ona bir şey diyemeyiz.

Ama sorunuz offline konusunda bence.

Umarım açıklayıcı olmuştur sizin için.

Saygılarımla

Çok teşekkür ediyorum cevap için. Risk alıp denedim sizin düşündüğünüz şekilde düşündüğüm için. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi zaten yaptıktan sonra da kaldırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı