16 yaşındayım staj yapıyorum 10000 lira koyabilirmiyim ki acaba ?Aylık vade oranı üzerinden günlük para kazandıran mevduat hesabıdır. Avantajı istediğiniz zaman para ekleyip çekebiliyorsunuz ve günlük üstüne koyduğu zaman diğer gün örnek veriyorum 200 bin TL'nin günlük getirisi 200 TL olsun diğer gün 200 bin 200 TL olarak devam ediyor kazancınız bir sonraki gün 200 bin 405 oluyor mesela. Küçük miktarlarda çok kazanç sağlamaz ama üstüne koyarak arttırabilirsiniz kumbara misali pasif bir şekilde kendini katlar kazancınız.
Koyabilirsin tabiiki azda olsa kazanırsın. Minimum para koyma limiti vardı onu uygulama sana söyler zaten.16 yaşındayım staj yapıyorum 10000 lira koyabilirmiyim ki acaba ?
Akbank hesabım var.
Minimum 10 bin TL koyulabiliyor. Ayrıca serbest plus hesabına koyacağın tutarın en az %10'u da vadesiz hesabında olması gerekli.16 yaşındayım staj yapıyorum 10000 lira koyabilirmiyim ki acaba ?
Akbank hesabım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.