AMD sürücü 24.1.1'e güncellendikten sonra kasıyor ve takılmalar yaşanıyor

carlosgardel00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. PC format attiktan sonra 24.1.1 sürücüsünü yükledim ve hiçbir sorun yoktu. 2 gün önce ekran kartı driveri crash yedi ve kendi kendine silindi. AMD clean up ile ekran kartını tamamen kaldırıp 24.1.1 sürücünü tekrardan yükledim. 2-3 gün shader yüklemesini bekledim. Kasma ve takılma ondan dedim ama düzelmedi. Oyunda anlık FPS düşmesi takılma kasma gibi problemler yaşamaya başladım. Sizce problem neden kaynaklanıyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:
24.1.1'i neden kullanıyorsun?
Ekran kartın ne?
Ve 2-3 gün neyin shader'ının yüklenmesini bekledin?

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. PC format attiktan sonra 24.1.1 sürücüsünü yükledim ve hiçbir sorun yoktu. 2 gün önce ekran kartı driveri crash yedi ve kendi kendine silindi. AMD clean up ile ekran kartını tamamen kaldırıp 24.1.1 sürücünü tekrardan yükledim. 2-3 gün shader yüklemesini bekledim. Kasma ve takılma ondan dedim ama düzelmedi. Oyunda anlık FPS düşmesi takılma kasma gibi problemler yaşamaya başladım. Sizce problem neden kaynaklanıyordur?
Masaüstü mü kullanıyorsunuz yoksa laptop mu ?

Ekran kartın ne?

Bu sürümde sıkıntı yaşamadım stabil şekilde kullanıyordum.

Ekran kartın ne?

6700XT.

Masaüstü mü kullanıyorsunuz yoksa laptop mu?

Masaüstü.

Ekran kartın ne?

Valorant'ta maplerin yüklenmesini bekledim.

AMD sürücüleri stabil olmuyor genelde forumdada herkes neredeyse hep eski sürücüleri kullanıyor bu sürücüyü bildiğim kullandığım sorun yaşamadığım driver olduğu için kurdum.
Tekrar güncelleştirin. Hani güncelleme yaptınız kasma oldu ama tekrar güncelleme yaparsanız sorun düzelir. (Aygıt yöneticisi üzerinden.)

Yeni konular

Geri
Yukarı