Anker Soundcore Q10 alınır mı?

darkdragonx

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, bluetooth kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Bu fiyatlarda en iyi puanlara sahip olanın Anker Soundcore Q10 olduğunu gördüm. Bu kulaklığı önerir misiniz, başka bir marka vs. tavsiye var mıdır?

Geçen hafta satın aldım, güzel kulaklık. Yorumlarda da görmüşsün zaten biraz ağır olduğundan bahsediliyor. Gerçekten de kulaklık bir tık ağır. Kafaya takınca pek hissedilmiyor orası ayrı. Fazla uzun saat kullanamadım ama 35-50dk arası aralıksız kullanımda rahatsız etmedi. Daha kapsamlı denemek için uzun saat kullanmam lazım.

Ses kalitesi beklediğimden iyi çıktı, Apple Music uygulamasında Lossless kalitesinde test ettim. Bass Up özelliği de işe yarıyor, modu açtığınızda bassların arttığını anlayabiliyorsunuz.

Alıyorsanız tam siyah modelini alın, diğer modellerin aksine daha iyi ve yenilenmiş olduğunu görmüştüm.
Bu arada temiz kulaklık, pedleri tatmin ediyor ve makul seslerde dışarı kesinlikle ses vermiyor. Eğer gürültü müzik dinlemiyorsanız 80% seste dışarı ses vermeden dinlersiniz, ben Metal tarzı dinlediğim için bazen ses veriyor dışarı.

Bass-Up modu iyi, yalnızca kablosuzken çalışıyor ama. Kablolu kullanımda Bass-Up kullanamazsınız.

Selamlar herkese, bluetooth kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Bu fiyatlarda en iyi puanlara sahip olanın Anker Soundcore Q10 olduğunu gördüm. Bu kulaklığı önerir misiniz, başka bir marka vs. tavsiye var mıdır?
1 aydır kullanıyorum. Hatta şu an kulağımda. Tavsiye ederim müzik dinlemeyi ve film izlemeyi daha zevkli hale getiriyor. İndirimde yakalarsanız kaçırmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı