Çözüldü AutoCAD 2021 VCRUNTIME140.dll Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Recx and Flex

Hectopat
Yer
İzmir
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu sorunla karşılaştı arkadaşım, önceden rahatça iniyordu.
AutoCAD 2021 versiyonunu orijinal şekilde kurarken vcruntime.140.dll hatasını veriyor. Hangi Microsoft programlarını kurmam lazım?

Çözüm
Repair da yapabilir, emin olmak için kaldırıp kurması daha iyi olur.

Nedir son durum? Düzelmediyse bütün C++'ların silinmesi gerekli değil. 2015-2017-2019 olanlar silinip attığım linkten tekrar kurulum yapılabilir.

"Installation incomplete" tek başına pek bilgi vermiyor. Öncekini tam silemediyse olmuş olabilir belki.

"Installation incomplete" tek başına pek bilgi vermiyor. Öncekini tam silemediyse olmuş olabilir belki.

Evet tam silemedim diyor zaten denetim masasında AutoCAD'in parçaları kalmış ne yapmamız lazım?
Denetim masasındaki diğer şeyleri silmeye basınca tepki vermiyormuş.
Biraz bu konularda cahil silememiş olması olası.
Bu konudaki hatanın aynısı.

Sitesinde önerilen kaldırma şekli şöyle:
  1. Denetim masasına girin.
  2. Asıl ürünü kaldırmadan önce ek yazılımlarını küçükten büyüğe doğru kaldırın. Yani AutoCAD için 5 tane ek yazılım var diyelim, beşini en az yer kaplayandan başlayıp en çok yer kaplayanla bitecek şekilde silin.
  3. Ek yazılımlar kaldırıldıktan sonra asıl ürünü silin.
  4. Sonrasında değişikliklerin kaydedilmesi için yeniden başlatın.
Arkadaşınız üstteki yerde takılıyor sanırım. Sonraki adımları da yazıyorum, hepsinin bir yerde durması için. Aşağıdaki adımlara geçmeden önce bütün Autodesk yazılımlarının etkileneceğini belirteyim. Yani başka bir Autodesk yazılımı varsa o da etkilenecek.
  1. C:\Program Files altından kaldıracağınız yazılımın klasörünü silin.
  2. C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared klasörünü silin.
  3. Kullanıcı adına göre şu klasörleri silin
    1. C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Autodesk
    2. C:\Users\%username%\AppData\Local\Autodesk
    3. C:\Users\Public\Documents\Autodesk
    4. C:\ProgramData\Autodesk
  4. Sonra sistemi yeniden başlatın.
Bunlar varsayılan konumları, ilgili klasörlerin. Yeniden kurma adımları da şöyle olacak:
  1. %TEMP% klasörünün içini temizleyin, klasör yine dursun orada.
  2. Arka planda çalışan bütün uygulamaları kapatın.
  3. Devrede olan antivirüs programlarını devre dışı bırakın.
  4. Sonrasında tekrar kurulum yapın.
Şuradaki adımları çevirdim. Burada kayıt defteri temizliği de var fakat o kadarı gerekli olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…