Aynı ekrandan oynanabilen oyun önerisi

Overcooked serisi, trine serisi olabilir ama emin değilim aynı ekran oluyor muydu bakarsınız ona, moving out serisi, 2 kişilik öneride vermiş biri bende vereyim: A Way Out, It Takes Two, Brother a tale of two sons (bundan da emin değilim bazı yerlerde iki kişilik diyorlar bazı yerlerde tek kişilik diyorlar, yine 2 kişilik bir bulmaca oyunu var Shift happens diye, yine 2 kişilik ama bir efsane: Cuphead, Pummel Party ve Party Panic aynı PC üzerinden miydi hatırlamıyorum bakabilirsiniz ama, Castle crashers var kaç kişilik bilmiyorum kütüphanemde gördüm. Steam'de başka bulamadım Epic'e bakmayada üşendim iki saat açılacak falan.

Overcooked serisi, trine serisi olabilir ama emin değilim aynı ekran oluyor muydu bakarsınız ona, moving out serisi, 2 kişilik öneride vermiş biri bende vereyim: A Way Out, It Takes Two, Brother'a tale of two sons (bundan da emin değilim bazı yerlerde iki kişilik diyorlar bazı yerlerde tek kişilik diyorlar, yine 2 kişilik bir bulmaca oyunu var Shift happens diye, yine 2 kişilik ama bir efsane: Cuphead, Pummel Party ve Party Panic aynı PC üzerinden miydi hatırlamıyorum bakabilirsiniz ama, Castle crashers var kaç kişilik bilmiyorum kütüphanemde gördüm. Steam'de başka bulamadım Epic'e bakmayada üşendim iki saat açılacak falan.
Çok sağol reis indiriyom

Yeni konular

Geri
Yukarı