Öncelikle merhaba. BF3'ü indirimde satın aldım. İndirdim başlattım Battlelog sitesine yönlendirdi. Buraya kadar sıkıntı yok. Campaing'i başlat diyorum Origin uygulamasını açın ve oyunu oradan başlatın diyor. Origin'e girdim ve oradan başlattım ama yeni bir Battlelog sayfası açtı. Her seferinde böyle yaptı. Çok sinirlenmeye başladım. Yardım edebilecek var mı?
Origin içerisindeki bir ayardan BF3 Server Browser'ını Battlelog'dan değil oyun içerisinden görüntüleme seçeneği vardı bir onu deneyin isterseniz. Tam yerini hatırlamıyorum maalesef.
Origin içerisindeki bir ayardan BF3 server Browser'ını Battlelog'dan değil oyun içerisinden görüntüleme seçeneği vardı bir onu deneyin isterseniz. Tam yerini hatırlamıyorum maalesef.
Şimdi ben bir yöntem buldum fakat senin yöntemin daha mantıklı. Benim yöntemim başka bir tarayıcıya geçince yeni bir Battlelog sitesine atmıyor ve oyun çalışıyor. Fakat senin yöntemini hatırlayıp buraya atabilirsen sana çok teşekkür ederim.
Bende oyunu bugün yükledim bilgisayarımda Origin yüklü değil. Direk Battlelog sitesine atıyor ve oradan da neye tıklarsam tıklayayım boş, hiçbir yere yönlendirme yapmıyor oyunda açılmıyor ne yapmam gerekiyor?