Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Battlefield oynayacağım oyuna giriyor, 'Loading' kısmına kadar geliyor sonra atıyor ve görüntüdeki hatayı veriyor. PunkBuster'ı yükledim, kendi sitelerinden BF 3'ü de ekledim. Halen aynı hata. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Arkadaşlar Battlefield oynayacağım oyuna giriyor, 'Loading' kısmına kadar geliyor sonra atıyor ve görüntüdeki hatayı veriyor. PunkBuster'ı yükledim, kendi sitelerinden BF 3'ü de ekledim. Halen aynı hata. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 6 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et