Bilgisayar için en kaliteli antivirüs programı nedir?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için kaliteli ve ücretli bir antivirüs programı almak istiyorum yıllık abonelik olarak. Hangisi en iyisidir? Cihazı anlık olarak koruyacak, taramalarda en diplere kadar tarayacak süper bir antivirüs lazım. Baştan söyleyeyim Kaspersky önermeyin.

Kaspersky güncel olarak kullandığım bir antivirüstü taki bu güne dek. Antivirüs bana aylardır mavi ekran hatası çektiriyordu. Önce Windows 10'da başlamıştı ve format atmıştım. Ondan sonra Kaspersky kurmuştum formattan sonra tekrar. 2 ay sorun yoktu fakat günümüze geldiğimizde artık her 20 dakikada bir, oyuna girdiğim anlarda mavi ekran yedirmeye başladı. Para ödediğim şeyle rezil oldum çok sinirliyim bu programa karşı. Daha 2 ay korumam vardı aboneliğimde.

Güncel kaliteli, sorunsuz ücretli antivirüs önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için kaliteli ve ücretli bir antivirüs programı almak istiyorum yıllık abonelik olarak. Hangisi en iyisidir? Cihazı anlık olarak koruyacak, taramalarda en diplere kadar tarayacak süper bir antivirüs lazım. Baştan söyleyeyim Kaspersky önermeyin.

Kaspersky güncel olarak kullandığım bir antivirüstü taki bu güne dek. Antivirüs bana aylardır mavi ekran hatası çektiriyordu. Önce Windows 10'da başlamıştı ve format atmıştım. Ondan sonra Kaspersky kurmuştum formattan sonra tekrar. 2 ay sorun yoktu fakat günümüze geldiğimizde artık her 20 dakikada bir, oyuna girdiğim anlarda mavi ekran yedirmeye başladı. Para ödediğim şeyle rezil oldum çok sinirliyim bu programa karşı. Daha 2 ay korumam vardı aboneliğimde.

Güncel kaliteli, sorunsuz ücretli antivirüs önerilerinizi bekliyorum.

Ben Avast kullanıyorum öneririm.(eğer siz her siteden bilmediğiniz şeyleri indiriyorsanız ne kadar kaliteli bir antivirüs programı kullansanızda virüs yersiniz)

Yazılanlar haricinde Kaspersky.

En iyi antivirüsü istiyorsanız, BitDefender (çok kaynak kullanır).
Sesi soluğu çok çıkmasın, hafif olsun beni korusun diyorsanız, ESET.
Hem hafif olsun hemde koruması katı olsun diyorsanız, Norton.

Ne indirdiğinizi bilip, saçma sitelere girmiyorsanız Windows Defender.
Sorunsuz istiyorsanız ve kaliteli veritabanı istiyorsanız net olarak ESET'e yönelmelisiniz diye düşünüyorum.

+ olarak tüm testleri atıyorum sizin karar vermeniz daha iyi olur (Enterprise dahil).

Process Injection ve lsass'da birinci BitDefender.

Erkek adam antivirüs kullanmaz Defender kullanır. 😀

1-adult vs girmeyeceksin.
2-saçma sapan modlanmıs ISO kullanmayacaksın.
3-modlu ISO yapıyorsan kendin yapacak ve Update ve Defender'i kesinlikle kaldırmayacaksın.
4-işletim sistemi ve oyunlarda crack vs. yapmayacak, kullandığın programlar ya Free'ya da lisanslı olacak.
Bunun için;
Buradan Free olarak 1 yıl veya ömürboyu lisanslı kullanırsın.
Burayı sürekli takip edebilirsiniz.
Kabaca bu.

Yeni konular

Geri
Yukarı