İsimsizMan09
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için kaliteli ve ücretli bir antivirüs programı almak istiyorum yıllık abonelik olarak. Hangisi en iyisidir? Cihazı anlık olarak koruyacak, taramalarda en diplere kadar tarayacak süper bir antivirüs lazım. Baştan söyleyeyim Kaspersky önermeyin.
Kaspersky güncel olarak kullandığım bir antivirüstü taki bu güne dek. Antivirüs bana aylardır mavi ekran hatası çektiriyordu. Önce Windows 10'da başlamıştı ve format atmıştım. Ondan sonra Kaspersky kurmuştum formattan sonra tekrar. 2 ay sorun yoktu fakat günümüze geldiğimizde artık her 20 dakikada bir, oyuna girdiğim anlarda mavi ekran yedirmeye başladı. Para ödediğim şeyle rezil oldum çok sinirliyim bu programa karşı. Daha 2 ay korumam vardı aboneliğimde.
Güncel kaliteli, sorunsuz ücretli antivirüs önerilerinizi bekliyorum.
Kaspersky güncel olarak kullandığım bir antivirüstü taki bu güne dek. Antivirüs bana aylardır mavi ekran hatası çektiriyordu. Önce Windows 10'da başlamıştı ve format atmıştım. Ondan sonra Kaspersky kurmuştum formattan sonra tekrar. 2 ay sorun yoktu fakat günümüze geldiğimizde artık her 20 dakikada bir, oyuna girdiğim anlarda mavi ekran yedirmeye başladı. Para ödediğim şeyle rezil oldum çok sinirliyim bu programa karşı. Daha 2 ay korumam vardı aboneliğimde.
Güncel kaliteli, sorunsuz ücretli antivirüs önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: