Çözüldü BstShm dosyası ne anlama gelmekte?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerim_37

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar, bilgisayarda geçen bir dosya görmüştüm 0 KB yazinca silmiştim bugün 4 KB olarak geri gelmiş ne dosyası bilen var mı?
20240722_211644.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bst dosyası Vanguard yani Valorant'a girince oluşan bir dosya, normalde gözükmemesi lazım ve sen oyundan çıkınca kendi kendine silinmesi gerekiyor. Riot Çin bir şirket olarak Vanguard sistemi bilgisayaranızın her yerine erişebildiği için büyük ihtimalle o yüzden oluşan bir dosyadır hocam.
Problem yaratacağını sanmıyorum.
Bst dosyası Vanguard yani Valorant'a girince oluşan bir dosya, normalde gözükmemesi lazım ve sen oyundan çıkınca kendi kendine silinmesi gerekiyor. Riot Çin bir şirket olarak Vanguard sistemi bilgisayaranızın her yerine erişebildiği için büyük ihtimalle o yüzden oluşan bir dosyadır hocam.

Çözüm

Ban yemiştim hocam yazamadım sağ olun.

Yanlış konuya makale açma.
Konu başlığını eksik tutma.
Ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşma.
1 konudan yedim hepsini.
Geçmiş olsun hocam, dikkatli olun.

Yeni konular

Geri
Yukarı