toutseul Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Öncelikle merhabalar. TV için Cat6 kablo arıyorum, modemle TV arası mesafe 6 7 metre kadar. Biraz araştırmayla bunu buldum alınır mı sizce? Amazon.com.tr Önerilere açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Öncelikle merhabalar. TV için Cat6 kablo arıyorum, modemle TV arası mesafe 6 7 metre kadar. Biraz araştırmayla bunu buldum alınır mı sizce? Amazon.com.tr Önerilere açığım.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 6-7 metrelik mesafeyi 5 metrelik kablo kapatamaz ki ama yanlış mıyım? Artı 0 Eksi
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Ağustos 2024 #3 Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Artı 0 Eksi
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Artı 0 Eksi
Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı.
KS KS toutseul Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 celejziuk dedi: Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Genişletmek için tıkla... Markada ve kablo donanımın da belli bir fikir sahibi olabilmek için bunu attım hocam, uzunluk illaki çözülür. Corion dedi: Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Ugreen ürünleri iyidir ama attığın ürün 5m. Genişletmek için tıkla... Markada ve kablo donanımın da belli bir fikir sahibi olabilmek için bunu attım hocam, uzunluk illaki çözülür. Corion dedi: Ben şöyle 10 metrelik kablo atayim ben bunu çok severim daha bugün aldım zaten bir tane daha 3 metrelik mi ne almıştım önceden. Amazon.com.tr ben de aynısından aldım bugün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 toutseul dedi: Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark olmuyor diye biliyorum ben. Sıkıntı olur diyorsan normal modelleri de olur ugreen'in. Artı 0 Eksi
toutseul dedi: Önceliğim hız olduğu için slim kablo alsam mı pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark olmuyor diye biliyorum ben. Sıkıntı olur diyorsan normal modelleri de olur ugreen'in.