Cheat Engine indirirken Puabundler/win32/candyopen virüsü bulaştı ve sadece Brave etkilendi

Daha fazla  
Merhaba, dün bilgisayarıma Cheat Engine indirirken Puabundler/win32/candyopen isimli virüs bulaştı. Bilgisayarda etkilenen tek dosya Brave internet tarayıcının user data klasöründeki bir dosyaydı. Brave tarayıcıda bazı kayıtlı şifrelerim vardı. Sizce o dosya şifre dosyası olabilir mi?

IMG-20240122-WA0005.jpg

Dosyayı otomatik silmiş, virüsü de zaten kaldırmış ama şifrelerime erişmişler midir?

IMG-20240122-WA0005.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün bilgisayarıma Cheat Engine indirirken Puabundler/win32/candyopen isimli virüs bulaştı. Bilgisayarda etkilenen tek dosya Brave internet tarayıcının user data klasöründeki bir dosyaydı. Brave tarayıcıda bazı kayıtlı şifrelerim vardı. Sizce o dosya şifre dosyası olabilir mi?

Eki Görüntüle 2094173

Dosyayı otomatik silmiş, virüsü de zaten kaldırmış ama şifrelerime erişmişler midir?

Eki Görüntüle 2094173
Uygulamayı nereden indirdiniz? Cheat Engine bir hile programı olduğundan yanlış algılıyor defender.

Normalde Windows için hill climbing racin oyununa hile yapmak için indirecektim YouTube'da videosunu izledim linkteki Cheat Engine'yi indirdim ve böyle oldu orijinal sitesinden indirileceğini bilmiyordum.

Zararlı olma ihtimali var. Kaliteli bir av ile tarama yapın. İndirecekseniz de buradan indirirsiniz artık.

Virüs zaten kaldırıldı ama virüs Brave internet tarayıcıdaki userdata isimli klasördeki dosyayı etkilemiş dosya şifre dosyasımı değil mi diye şüphelendim çünkü Brave tarayıcıda bir şürü kayıtlı şifrem var.

Virüs zaten kaldırıldı ama virüs Brave internet tarayıcıdaki userdata isimli klasördeki dosyayı etkilemiş dosya şifre dosyasımı değil mi diye şüphelendim çünkü Brave tarayıcıda bir şürü kayıtlı şifrem var.
Şifrelerinizi değiştirebilirsiniz bravede kayıtlı olanları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı