Yunus emre kasap
Decapat
Daha fazla
Chivalry 2 aldım, indirmeye verdim ve işe gittim. normalde istenen indirme miktarı 25GB idi ve 2 GB indirmiştim. Sonrasında işten eve geldiğimde istenen indirme miktarının 19GB olduğunu ve toplam indirmenin sıfırlandığını gördüm ve sonrasında bir hata olmuştur diyerek tekrar indirmeye vererek yine işe gittim. Ardından eve geldiğimde bu sefer istenen indirme miktarının 46 GB olduğunu ve toplam indirmemin yine sıfırlandığını gördüm. Bilgisayarım her 30 dakikada bir uyku moduna giriyor, acaba ondan mı kaynaklı?
istenen indirme miktarı bu sefer 25gb gösteriyor.Sorun epic games ile ilgili galiba.Chivalry 2 aldım, indirmeye verdim ve işe gittim. normalde istenen indirme miktarı 25GB idi ve 2 GB indirmiştim. Sonrasında işten eve geldiğimde istenen indirme miktarının 19GB olduğunu ve toplam indirmenin sıfırlandığını gördüm ve sonrasında bir hata olmuştur diyerek tekrar indirmeye vererek yine işe gittim. Ardından eve geldiğimde bu sefer istenen indirme miktarının 46 GB olduğunu ve toplam indirmemin yine sıfırlandığını gördüm. Bilgisayarım her 30 dakikada bir uyku moduna giriyor, acaba ondan mı kaynaklı?