Cloudflare 1.1.1.1 Warp gizlilik sözleşmesinde yazanlar güvenilir olduğunu mu gösteriyor?

Dorzi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, programı indirdim sonra gizlilik sözleşmesi geldi. Onu hepsini kopyalayıp Chat GPT attım ve hangi bilgilerin toplandığını sordum. Bu cevabı verdi sizce güvenli mi?

Gizlilik sözleşmesinde hangi bilgilerin toplandığını belirlemek için genellikle aşağıdaki tür bilgilere bakmanız gerekir. İşte yaygın olarak toplanan bilgiler:

1. Kişisel Bilgiler:
    • Ad ve Soyad: Kişisel kimlik bilgileri.
    • İletişim Bilgileri: E-posta adresi, telefon numarası, adres gibi bilgiler.
    • Hesap Bilgileri: Kullanıcı adı, şifre ve diğer kimlik doğrulama bilgileri.
  2. Kullanım Verileri:
    • Oturum Bilgileri: Kullanım süresi, ziyaret edilen sayfalar, tıklama bilgileri.
    • Teknik Bilgiler: IP adresi, tarayıcı türü ve versiyonu, işletim sistemi bilgileri.
  3. Cihaz Bilgileri:
    • Cihaz Tanımlayıcıları: Cihaz modeli, cihaz ID'si, işletim sistemi türü ve sürümü.
    • Konum Bilgileri: Kullanıcının cihazının konum bilgileri (bu bilgi genellikle yalnızca kullanıcı izniyle toplanır).
  4. Performans ve Hata Verileri:
    • Uygulama Performansı: Uygulamanın hız, verimlilik gibi performans ölçümleri.
    • Hata ve Çökme Raporları: Uygulama hataları ve çökme bilgileri.
  5. Geri Bildirim ve İletişim Bilgileri:
    • Geri Bildirim: Kullanıcı geri bildirimleri ve önerileri.
    • Destek Talepleri: Destek ekibi ile yapılan yazışmalar ve talepler.
  6. Çerezler ve İzleme Teknolojileri:
    • Çerezler: Web tarayıcınızda saklanan çerezler ve diğer izleme teknolojileri ile ilgili bilgiler.
Bu tür bilgiler genellikle hizmetin işleyişini desteklemek, kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek ve hizmetin kalitesini artırmak amacıyla toplanır. Gizlilik sözleşmesi, bu bilgilerin nasıl toplandığını, kullanıldığını, saklandığını ve paylaşılabileceğini detaylı bir şekilde açıklar. Gizlilik sözleşmesini dikkatlice okuyarak, hangi bilgilerin toplandığını ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığını anlayabilirsiniz.

Cloudflare Warp güvenlidir hocam, 2 senedir kullanıyorum. Şiddetle diğer bilinmeyen kıytırık uygulamalardansa Cloudflare Warp uygulamasını tavsiye ederim.

Warp güvenilir ama Turkcell ve Vodafone veri hattı ile bağlantı kurulmuyor. Telekom veri hattı sorunsuz bağlanıyor.

Express VPN kullanıyorum. Daha iyisi yok.

Warp güvenilir ama Turkcell ve Vodafone veri hattı ile bağlantı kurulmuyor. Telekom veri hattı sorunsuz bağlanıyor.

Express VPN kullanıyorum. Daha iyisi yok.
Bende diyorum neden hata veriyor. Warp programında hata alıyorum. Ne yapmalıyım şimdi?

Bende diyorum neden hata veriyor. Warp programında hata alıyorum. Ne yapmalıyım şimdi?
Çözümü yok. Express VPN kullanıyorum. Yıllardır sorun yaşamadım. 1,5 dolara almıştım. 😊

İstersen sen de al. Express VPN'den daha iyisi yoktur.

Yeni konular

Geri
Yukarı