Corsair HS80 ile tam performans nasıl alınır?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Kulaklığı ayakkabı ayarlar gibi cırt cırtlarıyla oynayarak bir şekilde kafama oturttum. Şimdiyse Dolby Audio, soundıd falan diyorlar. Kulaklık şu an James Donkey 710'dan daha kötü ve bu inanılmaz komiğime gidiyor. Neler yapmam gerekli tam performans için?

Güzel kulaklık ama biraz EQ ile oynamak gerekiyor, Dolby üzerinden bu ayarlarını deneyebilirsin.

1721658506539.png

Dolby Access kullanmaya başladım ama beklediğim etkiyi yaratmadı. Esasen ana alma amacım mikrofondu ama Discord ile kendi sesimi dinlediğim zaman rezalet ötesi bir performans sergiliyor. Arkada 20 tane süpürge çalışıyormuş gibi sanki. 120 liraya aldığım James Eşek tokatlıyor şu an.

Dolby üzerinden bu EQ ayarlarını deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 2260610
Başarısız hocam maalesef. Buna ek birkaç tane daha EQ ayarı denemiştim.

Burada çok fazla öneri var. Dolby seçeneği işe yaramadı, başka hangisini yapmalıyım? Bu arada paralı diyorlar ama ben Microsoft Store ile ücretsiz indirdim. Premium versiyonu falan varsa alayım yeterki düzelsin.

Dolby Access kullanmaya başladım ama beklediğim etkiyi yaratmadı. Esasen ana alma amacım mikrofondu ama Discord ile kendi sesimi dinlediğim zaman rezalet ötesi bir performans sergiliyor. Arkada 20 tane süpürge çalışıyormuş gibi sanki. 120 liraya aldığım James Eşek tokatlıyor şu an.

Başarısız hocam maalesef. Buna ek birkaç tane daha EQ ayarı denemiştim.

Burada çok fazla öneri var. Dolby seçeneği işe yaramadı, başka hangisini yapmalıyım? Bu arada paralı diyorlar ama ben Microsoft Store ile ücretsiz indirdim. Premium versiyonu falan varsa alayım yeterki düzelsin.
AutoEQ kullanmayı denedin mi ?

AutoEQ kullanmayı denedin mi ?
Şimdilik EQ ayarlarıyla oynamayacağım. Dolby'nin Music/Detailed kısmını seçtim, idare ediyor. Şu an için en büyük sorunum mikrofon.

Mikrofonla biraz uğraşmama rağmen halen çözemedim. Ciddi cızırtı var. Youtube için video çekerken çeşitli programlarla bir şekilde çözerim ama arkadaşlarımla canlı konuşurken ne yapacağım bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilen var mı?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı