Çözüldü CS:GO hızlı level atlama taktiği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bol bol oynayacaksınız rekabetçi maçlar en fazla tp veren moddur, ayrıca çarşamba günleri başlayan ekstra tp var. Sanırım aynı şekilde pazartesi salı da azaltılmış xp veriyor yani çarşambadan pazara kadar kasın sonra ara verin. Ama neden hızlı level atlamak istiyorsunuz ki?
Bol bol oynayacaksınız rekabetçi maçlar en fazla tp veren moddur, ayrıca çarşamba günleri başlayan ekstra tp var. Sanırım aynı şekilde pazartesi salı da azaltılmış xp veriyor yani çarşambadan pazara kadar kasın sonra ara verin. Ama neden hızlı level atlamak istiyorsunuz ki?

Çözüm
Cevaplar için teşekkür ederim.Bana göre rekabetçi girdiğimizde çok süre geçtiği için çok xp veriyor ben rekabetci harici sormuştum ancak moderator arkadaşlar orayı silmiş.
pazaretsi salı olayında eminmisiniz ? ona göre kasıcam

Level kasma istememin sebebi eski hesabımı satılığa çıkardım yeni hesap açtım. Ondada almadıgım için 21 level ile yükselticem

Azaltılmış tp var ama hangi günler emin değilim. Almadığım dediğiniz hizmet madalyası mı?

Not: Steamde böyle yazılmış ama net bilmiyorum.
Bir haftada belirli bir XP sınırını geçtiğinde (Muhtemelen 133000) çarpılan XP'in haftanın geri kalanında azaltılacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı