e-Devlet doğrulaması eski telefona gittiği için giriş yapılamıyor

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Xiaomi bir telefon kullanıyordum ve e-Devlet giriş iki aşamalı doğrulaması o telefonda kayıtlıydı. iPhone telefon satın aldım ona geçtim ve Xiaomi'yi sıfırladım, ynei telefonuma e-Devlet indirdiğimde eski telefondan doğrulama yapmamı istiyor ama onu sıfırladığım için ona da giremiyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Çözümü e-Devlet'te belirtmiş(4 farklı yöntemle). En kolayı: Giriş esnasında farklı bir telefon numarası ile giriş yaparak kimliğinizi NFC'ye okutarak telefon numarasını değiştirerek girmeniz gerekiyor.

Telefon numaramı değiştirip giriş yapıp sonra eski telefon numarama mı döndüreceğim hesabı hocam doğru mu anladım?

Telefon numaramı değiştirip giriş yapıp sonra eski telefon numarama mı döndüreceğim hesabı hocam doğru mu anladım?

Şu an kullandığınız telefon numaranızla giriş yaptıktan sonra iletişim bilgileri kısmından yeni telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…