En uygun ev internetini nereden alabilirim?

recklesss

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Restorasyon Teknikeri
15 gün sonra Türk Telekom taahhüdüm bitiyor ve yeni internet almam gerekecek fakat nereye bakarsam bakayım 400-500 lira bandında paketleri. 100Mbps VDSL ev interneti istiyorum. Sizce en ucuz ve kopma, kesilme olmayan neresi var? Nereden internet almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 gün sonra Türk Telekom taahhüdüm bitiyor ve yeni internet almam gerekecek fakat nereye bakarsam bakayım 400-500 lira bandında paketleri. 100Mbps VDSL ev interneti istiyorum. Sizce en ucuz ve kopma, kesilme olmayan neresi var? Nereden internet almalıyım?

Nerede yaşıyorsun hocam.

Türknet geç keyfine bak tabi sorgulayarak yapman lazım, türknetin kendi sitesinde Max alacağın mb değerini gösteriyor ona göre en uygun seçeneği seçersin

Hiç duymamıştım böyle bir yer güvenilir mi kopmalar olur mu acaba?

Nerede yaşıyorsun hocam.

Ordu.

TurkNet geç keyfine bak tabii sorgulayarak yapman lazım, TurkNet'in kendi sitesinde Max alacağın MB değerini gösteriyor ona göre en uygun seçeneği seçersin.

500 TL çok pahalı hocam o yüzden oraya geçmeyi düşündüm ama pahalı olduğu için geçesim gelmiyor ayrıyeten taahhüt olmadığı icin sürekli zam geliyor 2 3 ayda bir zamlanacak.

Bir de galiba bizim apartmanın internet kutusu 41Mbps'yi geçemiyorum o yüzden 50 de alsam olabilir aslında.

Yeni konular

Geri
Yukarı