Çözüldü Envato sitesindeki After Effects template nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sanırım burada cevap verilmesi yasak bu konuya. Webde arayıp bulabilirsiniz.
Dostum crack değil bunlar.

Merhaba dostlar, ekteki templateleri bir şekil bulmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

1. Intro: All the Templates You Can Download
2. Intro: All the Templates You Can Download
3. Intro: All the Templates You Can Download
Dostum hazır şeyler bunlar envato şirketi ücret karşılığında böyle introlar tanıtım videoları templateleri yapıyorlar.

Merhaba dostlar, ekteki templateleri bir şekil bulmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteden ise eğitim amaçlı indirebilirsiniz.
Not:Crack değil.
Sanırım burada cevap verilmesi yasak bu konuya. Webde arayıp bulabilirsiniz.
Dostum crack değil bunlar.

Dostum hazır şeyler bunlar envato şirketi ücret karşılığında böyle introlar tanıtım videoları templateleri yapıyorlar.

Bu siteden ise eğitim amaçlı indirebilirsiniz.
Not:Crack değil.

Çözüm
Ücretli template ücretsiz olarak veriliyorsa paylaşımı serbest mi yani? Daha önce kitap soran bir mesajda uyarı almıştım. Ben bulabiliyorsam arkadaş da bulabilir. "Crypto NFT - Youtube Intro" diye aratınca çıkıyor zaten.

Ne demek hocam ben teşekkür ederim,After Effects ile ilgili bir sorun varsa etiketleyebilirsiniz.
1657812639009.png

Hocam selam hazır template düzenleyecektim fakat böyle gözüküyor ekranda çarpı var nasıl düzeltirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı