ETS 2 150 Km'yi geçen tır hangisi?

Volvo 750HP ile en guclusu diyebiliriz.
- Tamiratta cekici düzenleme yerinde motoru 750HP yapin,
-Sanzimani ilk vites i hangisi en dusukse onu secin.
Atiyorum birinde ilk vites orani 16.7 digerinde ise 1.47 bu kalkisi hizlandirir.
-Şasi yi ise ilk bastaki olan 4 tekerlikli yapin gidip 6 tekerlekli tercih etmeyin.
Bu maddelerle tir daha hizli kalkacak ve daha iyi hizlanacak. Bunun disinda oyunda daha fazla hiz icin mod kurmaniz gerekiyor.
Bu modlari truckersmp de kullanamiyorsunuz haberiniz olsun sadece konvoylarda ve single playerda gecerli.

Volvo 750HP ile en guclusu diyebiliriz.
- Tamiratta cekici düzenleme yerinde motoru 750HP yapin,
-Sanzimani ilk vites i hangisi en dusukse onu secin.
Atiyorum birinde ilk vites orani 16.7 digerinde ise 1.47 bu kalkisi hizlandirir.
-Şasi yi ise ilk bastaki olan 4 tekerlikli yapin gidip 6 tekerlekli tercih etmeyin.
Bu maddelerle tir daha hizli kalkacak ve daha iyi hizlanacak. Bunun disinda oyunda daha fazla hiz icin mod kurmaniz gerekiyor.
Bu modlari Truckers MP de kullanamiyorsunuz haberiniz olsun sadece konvoylarda ve Single Player'da gecerli.

Ama şöyle bir durum var Volvo tırlarında 150 sınırı var 150'yi geçemiyorum.

Hocam ben oynadığım zaman Scania tırı ile oynuyordum sorduğunuz soruyu pek anlamadım eski sürümlerinde km sınırı vardı fakat yeni güncellemeyle 2023'ten sonra o özellik kalktı diye biliyorum detaylı bilgi için İngilizce kaynaklardan çevirip bakabilirsiniz iyi günler.

Volvo FH Classic e 750 HP ve 6 vitesli olan şanzımanı takmıştım. Düz yolda 165 e kadar çıkıyordu güncelleme ile bir şeyler değişmediyse.

Volvo'nun motorları Scania'lara görre daha düşük devir çeviriyor yani daha erken kesici yapıyor bu da benzer dişli oranındaki şanzumanlarda ciddi oranda hız farkına sebep oluyor. Oyunu bir süredie oynamadığım için model kodu hatırlamıyorum ancak Scania R730'a normal yük göstergesi en yüksek şanzımanı takarsanız modsuz olarak çıkılacak en yüsek hızlara ulaşıyorsunuz. 170 civarlarında gidiyordu.

Yeni konular

Geri
Yukarı