Çözüldü FC 25 çıkınca FC 24'ün Online'ı gidiyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dragon3503

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni Steam'den FC 24 aldım 500 TL'ye indirime girmişti aldım bende fakat FC 25 çıkınca Online oynama gidiyor mu bunu bilmiyordum oyunda 106 saattim var iade de edemem herhalde.

Çözüm
Yeni oyun çıktıktan sonra sunucular genelde birkaç ay daha açık kalıyor, sonrasında yavaş yavaş kapanıyor. Tamamen kapandıktan sonra online oynamak için yeni oyunu satın almak zorunda kalıyorsunuz maalesef.
Yeni oyun çıktıktan sonra sunucular genelde birkaç ay daha açık kalıyor, sonrasında yavaş yavaş kapanıyor. Tamamen kapandıktan sonra online oynamak için yeni oyunu satın almak zorunda kalıyorsunuz maalesef.

Çözüm
hocam oyunun bikaç ay açık kalıyo serverler sonradan kapanıyor #adrastos doğru söylüyor

Hayır sunucular açık kalıyor FIFA 15'in sunucuları kapanalı 3 yıl oldu.

Hayır sunucular açık kalıyor FIFA 15'in sunucuları kapanalı 3 yıl oldu.

Her sunucusu açık kalmıyor. Sunucular çok yoğun oluyor, yavaş yavaş kapatıyorlar sunucuları ve yoğunluktan dolayı bağlantı problemleri bile yaşanabiliyor.

Tutarsız oynanıyor yani. Laglı, çöp sunucularda kanser oyun sürdürülür.

Evet açık kalıyor ama EA yeni oyuna geçelim diye her şeyi yapıyor.

Evet açık kalıyor ama EA yeni oyuna geçelim diye her şeyi yapıyor.

FIFA 22 vardı bende, FIFA 23 çıktığında sunucuları yavaş yavaş kapatmaya başladılar. Dediğiniz gibi adamlar yeni oyunu satın aldırmak için her şeyi yapıyor. Oynadığım online maçlarda topun ağır çekimde gitmesinden tutun, sürekli çıkan yüksek ping ibarelerinden bıkıp FIFA 23 aldırdı. FIFA 23 sunucuları hala sağlam. 25 çıksın muhtemelen 23'de oynanmaz hale gelir. 24'ü almayacağım.

Hatta direkt FC/FIFA oyunu almayacağım artık. Her sene aynı oyunu pişirip önümüze koymaktan sıkılmadılar.

Gerçekten ne kadar saçma bir olay.

Gerçekten ne kadar saçma olay o zaman sadece kariyer falan oynayabileceğim.

Bende bir daha almam böyle olduğunu bilmiyordum sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
FC25 çıktıktan sonra FC24 web app a giriş bile yapılmıyor. Direkt FC25e yönlendiriyor. Kadro güncellemeleri almıyor. Güncel kadrolarla oynamak için FC25 almak zorunda kalıyorsunuz. Ben de artık FC almayacağım. Para verip oyun alıcam 2 sene içinde çöp olacak. Zaten santradan gol olayına sinir oluyorum. Adam gibi oynayıp gol atıyosun adam santradan gelip hemen beraberlik yakalıyor falan. Çok saçma oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…