Fiber İnternet Paketi Önerisi

Direkt arayarak müşteri temsilcisi ile görüştüm. Kendilerinin değil, türk telekom üzerinden alabildikleri maksimum değeri verebildikleri söylediler hocam. O da 200/10 şeklinde. Kendi hatları yok. Nereden biliyorsun diye sorarsanız, binamız sokaktaki ilk bina, hat geçen ay gözümün önünde döşendi TTKOM tarafından. Yani mecburen onlardan alabilirim (500-1000 istersem) ya da onların başkalarına kullandırttığı kadarıyla kullanabilirim (100-200)

Şimdi ettim hocam. Benim kontrolüme göre zaten hat çıkmıyor. Dediğim (dedikleri) gibi sadece TTKOM’un hattını kullanabildikleri düzeyde alacağım. Diğer İSS’ler aynı hatta maksimum 100 mbps verebiliyorlardı. TÜRKSAT, Devletin olduğu için 200 kullandırtabiliyor olmalı.

Son düzenleme:
Merhaba, bilmiyorum abonelik yaptınız mı fakat TurkNet hiç de masum değil. Yaklaşık 3 ay önce TT aboneliğim sonlandığında ilk ay ücretsiz 169,90 TL ile aboneliğimi başlattım. Bugün gelen SMS'le şubat ayından itibaren 249,90 TL olacağı bildirildi. Taahhütsüz olduğu için sanırım kafalarına göre zam yapacaklar. İnternet sitelerinden yeni başvuru yapmaya çalıştığımda ise yine 169,90 TL fiyat veriyor. Yani yeni müşteri kazanmak için yapılan bir kandırmaca yani her şey köprüyü geçene kadar. Şikayetimi ilettim fakat olumlu bir sonuç gelmedi. Başka bir firmaya geçeceğim.

Merhaba, bilmiyorum abonelik yaptınız mı fakat TurkNet hiç de masum değil. Yaklaşık 3 ay önce TT aboneliğim sonlandığında ilk ay ücretsiz 169,90 TL ile aboneliğimi başlattım. Bugün gelen SMS'le şubat ayından itibaren 249,90 TL olacağı bildirildi. Taahhütsüz olduğu için sanırım kafalarına göre zam yapacaklar. İnternet sitelerinden yeni başvuru yapmaya çalıştığımda ise yine 169,90 TL fiyat veriyor. Yani yeni müşteri kazanmak için yapılan bir kandırmaca yani her şey köprüyü geçene kadar. Şikayetimi ilettim fakat olumlu bir sonuç gelmedi. Başka bir firmaya geçeceğim.
Merhaba hocam. Son mesajlarımdan sonra da fikrim değişti, taahhüt altına girmeyi (KabloNet) kabul etmedim.
Gidip NetSpeed ile görüştüm, 200 mbps paketiniz görünüyor ama hat sorgulamada 100 mbps veriyorsunuz, 200 mbps istiyorum dedim. Tamam dediler, 235 liraya modem ve ücretsiz kurulum dahil anlaştık.
Ayrıca arkadaşlarımın referans kodunu verdim, 225 liraya 200 mbps kullanmaya başladım.
Ookla Test sonuçlarım 220/25 şeklinde harikulâde şu an.
Cloudflare sonuçlarım da 205/25 şeklinde.
Mükemmel gidiyor şu anlık.

İlgili kampanya; Netspeed - Limitsiz Mutluluk

Merhaba hocam. Son mesajlarımdan sonra da fikrim değişti, taahhüt altına girmeyi (KabloNet) kabul etmedim.
Gidip NetSpeed ile görüştüm, 200 mbps paketiniz görünüyor ama hat sorgulamada 100 mbps veriyorsunuz, 200 mbps istiyorum dedim. Tamam dediler, 235 liraya modem ve ücretsiz kurulum dahil anlaştık.
Ayrıca arkadaşlarımın referans kodunu verdim, 225 liraya 200 mbps kullanmaya başladım.
Ookla Test sonuçlarım 220/25 şeklinde harikulâde şu an.
Cloudflare sonuçlarım da 205/25 şeklinde.
Mükemmel gidiyor şu anlık.

İlgili kampanya; Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Upload 10 gözüküyor pakette nasıl 25 alıyorsunuz

TurkNet aldım geçtim enayi oldukları için diğer şirketlerden önce zam yaptılar ve linç yediler tüm önce kullanıcı imajını çizdiriyorlar şu an en azından 200 gibi bir rakam olması gerekiyordu ben diğer şirketlerinde 200 civarı bir şey yapcağını düşündüğüm için TurkNet'te kalmaya devam edeceğim Turkcell'e konuştum onlar 35Mbps verebiliyoruz diyor :D 260TL istiyorlar bir de he TV gibi avantajları var fakat evde 4 yıldır kimse TV açmıyor gereksiz.

TurkNet aldım geçtim enayi oldukları için diğer şirketlerden önce zam yaptılar ve linç yediler tüm önce kullanıcı imajını çizdiriyorlar şu an en azından 200 gibi bir rakam olması gerekiyordu ben diğer şirketlerinde 200 civarı bir şey yapcağını düşündüğüm için TurkNet'te kalmaya devam edeceğim Turkcell'e konuştum onlar 35Mbps verebiliyoruz diyor :D 260TL istiyorlar bir de he TV gibi avantajları var fakat evde 4 yıldır kimse TV açmıyor gereksiz.
NetSpeed ile 225/25 mbps alabildiğim bir paket (200/10 normalde) için modem ve 10 liralık indirim dahil 225 lirayla abonelik bağlattım. Şu an daha iyisi yok diye düşünüyorum.

Netspeed ile 225/25 Mbps alabildiğim bir paket (200/10 normalde) için modem ve 10 liralık indirim dahil 225 lirayla abonelik bağlattım. Şu an daha iyisi yok diye düşünüyorum.

100-8 verebiliyorlar bende 160TL'ye bu da zamsız ücreti altyapımda anlamadığım şekilde 100 üstü yok.

100-8 verebiliyorlar bende 160TL'ye bu da zamsız ücreti altyapımda anlamadığım şekilde 100 üstü yok.
Fiberin desteği 100’den pektabii yüksek hocam. Lâkin çoğu firma hat sorgulama olsun, paket seçenekleri olsun 100 üstünü kullandırmıyor.

NetSpeed’te de sorgulamada 100 görünse de yukarıda linkini ilettiğim paket ile 200 mbps paket alınabiliyor.

Test sonuçları gündüz 225/25, gece 50/30 civarında. Dediğim gibi, anlaşmam 200/10 şeklindeydi.

Hem gece, hem de gündüz zaten üstünü alıyorum upload tarafında, gece düşen download hiç gözüme gelmiyor, 50 mbps zaten düşük değil. Eğer 10 download’a düşse bunu sorun görürdüm.

Hem gece hem gündüz Ping; 9-16 arasında çıkıyor genel olarak.

236 olan bu paketin içine ücretsiz kurulum ve modem kira bedeli dahil. Arkadaşımın referans kodu ile 10 lira indirim aldım, sonuçta ödeyeceğim tutar 226 lira.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı