FiveM sunucu önerisi

squarex041

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce yıllardır başta MTA ve SA:MP olmak üzere rage multiplayer'da da hard konsept hem yazılı hem de sesli sunucularda rol yaptım. Artık FiveM'ı keşfetmek istiyorum fakat baktığım zaman genel olarak non-whitelist sunucular ve beraberindeki troll, hileler platformu mimlemiş durumda. Rica etsem bana Whitelist'li hard ekonomi ve rol dengesine sahip bir sunucu önerebilir misiniz?

Bulacağın hiç bir sunucuda yapılan rol "HardRP" olmayacaktır. Fivem son zamanlarda çok saçma bir yere evrildi. Gerçek anlamda hard rp yapmak istiyorsan girilmesi en zor olan sunuculara bakman gerekiyor. Ayrıca oyuncu sayısı çok yüksek olan hiç bir sunucuda düzgün rp dönmüyor. Aile, baron vb şeylerin bulunduğu, p2win olan sunuculardan uzak durarak sunucuların dc lerine girip bakmanı tavsiye ederim. Kısa süre önce 8born açıldı, girişleri şuan açık değil sanırım ama bir şansını deneyebilirsin.

Merhaba, daha önce yıllardır başta MTA ve SA:MP olmak üzere rage multiplayer'da da hard konsept hem yazılı hem de sesli sunucularda rol yaptım. Artık FiveM'ı keşfetmek istiyorum fakat baktığım zaman genel olarak non-whitelist sunucular ve beraberindeki troll, hileler platformu mimlemiş durumda. Rica etsem bana Whitelist'li hard ekonomi ve rol dengesine sahip bir sunucu önerebilir misiniz?
CageV Roleplay var ayrıca adminlik yapıyorum orada sosyal ağırlıklı gun rp de var ama biz en iyisini yapmaya uğraşıyoruz custom gang var pay to win kesinlikle yok donater araçlar var ama görünüş olarak var 300 400 basan arabalar yok tamamen zevk veren meslekler var sade bir 2021 fivem teması var yarın açılışını yapıyoruz açılışta 2 yayıncı olucak iletişim için dc : unkfre

senin dediğin gibi hard ekonomi var ve pay to win kesinlikle yok yani ekip yardımı yok ama mekan yardımı verebiliyoruz eğer düşünürsen istek at

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı