For Honor kaç GB?

semihtr5252

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz ki Epic Games indirimlerinde For Honor 35 TL oldu ben almak istiyorum yalnız kaç GB olduğunu bilmiyorum. Epic Games 40GB gözüküyor Steam 90GB gözüküyor, hangisi doğru?

95 GB

1703862465031.png

Epic Games sadece ana dosyaları indiriyor ve öyle 40GB yer kaplıyor. Oyunun tüm güncellemerini vs. dahil edince 95GB yer kaplıyor. Yani sen 95 GB'ye göre düşün.

Epic Games sadece ana dosyaları indiriyor ve öyle 40GB yer kaplıyor. Oyunun tüm güncellemerini vs. dahil edince 95GB yer kaplıyor. Yani sen 95 GB'ye göre düşün.

Anladım, güncelleme dediğin eklentiler mi? Öyleyse silebiliyor muyuz? Çünkü AC Valhalla 160GB ama ben eklentileri indirmeden 58 GB olarak indirmiştim.

Anladım, güncelleme dediğin eklentiler mi?
Eklentiler değil, oyuna gelen güncellemeler. For Honor online tarafıyla öne çıkmaya çalıştığı için bolca güncelleme alan bir oyun.

Eklentiler değil, oyuna gelen güncellemeler. For Honor Online tarafıyla öne çıkmaya çalıştığı için bolca güncelleme alan bir oyun.

Anladım, teşekkür ederim. Epic Games sepetimde şu an AC Valhalla ve Castle Storm 2 var bana 40TL geçmeyecek oyun önerir misin? Teşekkürler tekrardan.

Anladım, teşekkür ederim. Epic Games sepetimde şu an AC Valhalla ve Castle Storm 2 var bana 40TL geçmeyecek oyun önerir misin? Teşekkürler tekrardan.
Oyun önerisi için ayrı konu açarsanız daha iyi olur hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı